En massa julklappar!

Hej!

Efter dessa dagar denna vecka så kommer jag att vara ledig eller så kallat arbetslös, som det egentligen heter, då jag inte kommer att jobba mera. Det har varit mitt egna aktiva val att vara ledig från jul tills jag återgår till skolan i form av praktiken i lappland i mars. Så det låter bättre att säga att man är ledig tycker jag.

Måndag

På morgonen var jag med Katten Jansson till veterinären för att undersöka varför han dricker så mycket och har blivigt smalare, sammtidigt passade jag på att kombinera det med återbesöket om hjärtat.

I Janssons hjärta låter fortfarande ett blåsljud och så slår det ett extra slag i bland men ingenting har försämrats och för att han inte hostat lika mycket mera så är det ett gott tecken.

veterinären tog blod- och urinprov på Jansson för att se var problemet ligget och kom fram till att han har för högt njurvärde in blodet och därför har han nu fått ett special foder att äta. Sedan är det återbesök om ca 2 månader.

Efter att jansson och jag kommit från veterinären svängde jag in via skolan för att hämta en liten julklapp som Komunen lämnat dit åt mig. Det var en lite "goodiebag" med olika åländska matprodukter.

Sedan tog jag in jansson som fick mat och så åt jag lunch fören jag hade eftis jobb.

På kvällen fick jag mitt nya simkort av pappa så min nya mobil borde vara klar att använda nu.

Tisdag

Först jobbade jag på Centrumbaren och sedan på Eftiset.

Efter jobbet var jag in till stan för att fixa min mobil för den villa inte ta emot SMS men samtal gick bra och att skicka SMS själv gick bra.... nu så borde den fungara som vanligt!

Onsdag

På onsdag jobbade jag endast på Centrumbaren då Eftisbarnen hade skolavslutning

När jag promenarade hem så gick jag och la julkort i alla grannars postlådor och så tog jag en promenad ner till berghamn och tillbaka för att lägga upp en lapp på anslagstavlan om Centrumbaren.

Hemma så lagade jag och henrik älgkorvsfrestelse och så städade jag rummet.

På kvällen kom Linda, Linnéa och Moa hem till mig på glögg och pepparkakor och så hade vi julklapps byte och öppnade dem på plats.

Tack tjejer för de fina presenterna <3
 

Torsdag

Min sista dag på Centrumbaren och min sista dag på Eftiset. Kommer att sakna barnen mäst men gudars vad skönt det är att veta att man har ledigt sedan i över två månader. Det behöver jag verkligen.
Fick lite julklappar av eftisbarnen med. Så gulligt!

 

På kvällen var jag hem till Evelina på te och julklapps byte där med. Hon fick en tavla som funnits i legenheten i stan, som minne för alla gånger vi varit där, och jag fick en hemmagjord drömfångare som jag redan har hittat en mycket bra plats till.

nu hänger den i takfläkten ovanför min säng :)


När jag kom hem från evelina knackade Steve och Kathrin på och hade med en varsin liten "goodiebag" med kött produkter från viltsafarit och lite annat gott som tack för i sommras och julklapp till mig och Henrik.

Så jag har bara fått en massa julklappar hela veckan av nästan alla ställen jag jobbat på och av alla vänner. Det ärmer en så att veta att någon tänker på en. Men det som värmer en mera det är att ge en present till någon och se minen när den öppnar den och det är någonting som den gillar :)

Kram från en Eva-Maria :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: