Finrexin Film friskluft frisk?

Hej
 
Mycket rätt... Det blev ingen ridning, eftis-jobb eller scoutmöte för mig igår. Det enda jag gjorde var att byka och städa lite handfat och toaletter och se på film och chilla med ont i halsen och tungt huvud. Helt säker på att jag hade feber under natten och på dagen som försvann förra natten.
 
Jansson har hållit mig sällskap...
 
 ... minst lika bra som Finrexin och te har gjort.
 
Idag har jag känt mig mycket bättre men har fått hosta istället. Huvudet känns bra och har inte varit så trött heller. Så de är på väg mot rätt håll. 
 
Har sorterat post idag och så var jag till stallet och titta på när Linda red dressyr med Minelli. Det gick helt super fint i början och höger galopp men vid vänster galopp vände allt och Minelli bråkade bara.
 
jag tog bilder med Lindas telefon och skickade mig ett par av dem :)
 
och så fick hon lite bilder på mig med på köpet :*
-bildbevis på att jag mår bättre idag än igår-
 
I övrigt har jag inte gjort så mycket. Blir ingen personalfest på hoellet ikväll, inte för att jag inte kan men, för att vi sköt upp de helt enkelt. Det blir någon gång i november istället.
 
Ikväll ska jag hämta Henrik och Elin som kommer tillbaka till Åland med sista båten :)
 
Kram från en Eva-Maria :)

höst förskylning

Hej!
 
Igår på Etis-jobbet kände jag mig jätte trött och orkade knappt vara med barnan och leka uten villa bara vara för mig själv som inte riktigt fungerar på de jobbet.
 
När jag kom hem var mamma hemma och vi lagade mat och var till bastun. Var helt slut hela kvällen och fick bara mera och mera ont i halsen så mamma lagade te till oss när vi tittade på våran serie.
 
Sedan var jag tidigt i säng och vaknade kl 9 för att känna hur jag mådde.
 
Jag hade fortfarande ont i halsen men kände mig ännu värre trött och tung i huvudet så jag rang till komunen och meddelade att jag inte kommer på jobb idag eller imorgon. Ska meddela imorgon om jag inte kan komma på jobb på fredag. 
 
Sedan fortsatte jag sova ett tag till. När jag vaknade lagade gröt till frukost åt mig då de va de enda jag tror jag kan äta utan att halsen dödar mig och så har jag tittat på netflix och druckit te.
 
Skulle ha haft pilates core idag men de kommer jag absolut inte gå på. Och så skulle jag ha haft ridning imorgon på morgonen men de kommer jag knappast heller kunna göra. Och på fredag ska de vara personal fest på hotellet så ska se om jag orkar med de äns. 
 
Fram tills helgen hoppas jag att min halsont, tunga huvud och dels huvudvärk och trötthet ska ha släppa för på söndag är det först hopptävling var Linda ska var med och tävla i 60 cm clear round med Minelli och jag ska vara där och titta på och kanske fotografera och sedan middag på WHA och titta på Fotboll... Vill inte missa något av de, speciellt inte hopptävlingen!
 
Kram från en sjuk Eva-Maria

tillbaka i sadeln

Hej
 
Söndag
På söndag sov jag jätte länge, till över kl 13. När jag vaknade började jag städa undan allt från lördagsns middag. Fixade roskisen ner till vägen då det är sophämtning varannan måndag och annors tog jag det bara helt lugnt. 
 
På kvällen åkte jag till stallet med Moa och Linda kom dit efter sitt jobb. Denna gång var inte som de senaste gångerna då jag hade ridkläder på själv och skulle få rida första gången på nästan ett halft år!
 
Jag hade gamla, trygga, snälla Gelic, Moa hade Mimmi och Linda hade Dis. Vi var på banan och gjorde lite skänkelviknongar, öppnor och slutor och annat små krumelurer, fritt utan någon skräskild övning eller bestämmelser, endsat i skritt. Fastän det bara var skritt så var det jätte roligt att få sitta på hästryggen igen! Sakta men säkert ska jag ta de tillbaka till min nivå igen men ska hålla mig med de lugna hästarna ett bra tag ännu.
 
jag och gelic efter ridturen
 
 
Efter ridningen kom jag hem och tittade på film.
 
Måndag
igår så var jag till Centrumbaren, fasten de har semesterstängt, och hjälpte till med städande och undanplockning av uteborden. 
 
Sedan hade jag lite dö tid mellan de jobbet och eftiset som jag fylde med att plocka undan byken och kläder i mitt rum.
 
Efter Eftis jobbet satte jag igång några maskiner med byke och annors tittade jag på film och tog de lugnt.
 
Tisdag
Idag har jag varit till stan med Lunch till mamma. Hon får laxen som jag bjöd på i lördags och sallad. Sedan var jag och tankade bilen och till matafären.
 
När jag kom hem tittade jag på ett avsnitt Paradis Hotel och snart ska jag på eftis jobb igen. Sedan kommer mamma hem så jag slipper vara ensam hemma med Jansson mera.
 
Jansson blev borstad men tyckte att borstan var bättre som kudde
 
Kram från en Eva-Maria :)