Åbo

Hej
 
Det var så skönt att vara i Åbo över helgen och bara göra de man absolut måsta och annors bara göra det man hade lust med. 
 
På fregag morgon var jag på massage och efter massagen fick jag tejp över hela ryggen för att hålla hållningen och få min lilla skada i ryggen fixa efter att jag trillat av Dippis och mockat skit 2 timmar om dagen i 4 veckor. 
 
rocktejp är samma som man använder till hästar och ryttare
 
Skulle ha tjepningarna i 5 dagar om det inte börjar störa. Hade dem tills idag (måndag) för då hade jag inte kunna tänka på nått annat än att min rygg kliar.
 
Efter massagen var jag till matafären och köpte mat medans jag ptarade i telefon med Linda i säkert en timme. Sedan var jag till IKEA på lunch och till Mylly och shoppa lite. 
 
massagebåll för att nå lite små muskler och hjälpa mig själv att få ryggen i skick snabbare
 
På kvällen lagade jag en massa mat så att jag har i frysen och att ta med till skoan.
 
de blev makaronilåda, köttgryta med potatis och kyckling file med risotto.
 
 
På lördag var jag till frissan var jag blekte håret i balayage och klippte det 
 
alltid lika svårt att vänja sig med att borsta och tvätta och fixa håret. men även att ta selfies i de ;P
 
På eftermiddagen var jag till stan och leta konfirmationspresent till Moa. Hade bara glömt att det var båda marknad vid ån, på torget, val grejs på gå gatan och "hullut päivät" (=galana dagar =rea) på Stockman. Så det var ju smockfullt med människor. Tack och lov så hittade jag en bra present tildigt och åkte tillbaka till lägenheten var jag var hala resten av dagen, hade egen 'Netflix and chill with chips and dipp' xD
 
På söndag tog jag sovmorgon fören jag började städa lite och göra skolarbeten och så var jag till butiken för att köpa påskägg. På kvällen var jag till hamnen och hämtade pappa som kom till Åbo en dag fören han ska iväg på jobb. 
 
Med pappa var jag till stan och träffade en av hans kompisar och var till Edison bar på några kalla och till Burgerking på sen midda/ nattmat och avslutade källen på wiskey baren.
 
En helt bra och rätt lugn helg. Måste ju säga att det var rätt lycx men båda massage och frisör på samma helg med. Så nu är jag rätt redo för en ny skolvecka för att sedan komma hem till Åland över påsken 
 
Kram från en Eva-Maria :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: