Hur jag firat jul i år.

Hej!
 
Hoppas alla haft en fridfull och god Jul.
 
 
Jag har haft en vanlig arbetsdag på Julafton och Juldagen bortsätt från att vi fick tomtegröt till frukost på jobbet på julafton och att jag gick runt med tomtemössa på mig båda dagarna, även när jag haft ridning så har jag dragit tomtemössen ovanpå hjälmen. 
 
Här är Vares med min tomtemössa
och tittar in igenom mattdraperiet till hästarnas innehus.
 
I vanliga fall så är julen den tid då det kommer mäst besökare men denna jul har tydligen varit rätt lugn. Klagar inte för de besökare vi har haft har varit jätte trevliga. Det har varit folk från Stor Britanien, Sweitch, Nederländerna, Holland och Finland mäst hittills. 
 
Jag och Saara gjorde slutet av julaftonens arbetsdag lite roligare då vi var och hämtade pulkorna som blivigt i pulkabacken så passade vi på att åka några gånger själva. 
 
Tillbaka på stugan lagade vi julmat, inget lyxigt och inget märkvärdigt, vi höll det till de som vi viste att vi alla äter.
 
julskina, jullimpa och batatlåda.
 
Vet inte vad det kom i de Jussi och Saara för de båda gick och sova efter maten så jag gick upp på mitt loft och "öppnade" mina julklappar. (öppnade mailen var mamma och pappa hade mailat bilder på vad de hade till mig som julklapp hemma och tittade på Polarexpressen. 
 
God fortsättning från en Eva-Maria :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: