Bara Bra <3

Hej!
 
Detta veckoslut har varit super roligt! 
 
Alltså detta... Har ingen stabilator på min mobil kamera så att ta bild i en skumpande buss är ju bara att glömma i fortsättningen. Men glädjen kommer nog fram från bilden fasten den e suddig <3
 
 
I fredags var jag till Upssala Gränby med Linda och shoppade och träffade henrik på fika och så hängde han med oss genom de sista butikerna. 
 
På båten tillbaka hem så bjöd bjöd Linda mig på À la Carte,nam nam, och så shoppade jag loss i Taxfreens sminkavdelning. (shoppade loss som i -  'Jag fick 2 fribiljetter för allt köp')
 
På lördag rensade mamma ur sin garderob ,jag var säkert inspirationskällan åt henne, och jag hjälpte till med att säga lite snällt att "släng skiten" eller NEJ den där e ju jätte fin" haha
 
På kvällen gjorde jag mig fin och åkte och hämtade Evelina och körde till Linda var vi alla 3 gjorde de sista förberedelserna och tog lite dricka och pratade fören jag körde oss till Indigo var vi mötte upp Matilda, Adrian och Henrika. Där satt vi och umgicks i ca 2 h.
 
<3 De är så fina  <3
Sedan var det första gången till Arken i år och första ordentliga utgången sedan Halloween för mig!
 
 
Kvällen var mycket bra. Inget onödigt stort drama, ingen blev jätte full, ingen blev jätte trött, bara bra egentligen. Jag hade jätte roligt! 
 
Fun sory:
Resten hade redan tagit drinkar i baren och jag stod kvar och skulle ta en juice.
Evelina stannade med mig som sällskap då en äldre man frågade om han fick bjuda oss.
Jag svarade att Evelina har redan men att han gärna får bjuda mig.
Han frågade vad jag vila ha och jag svarade att en alkoholfri.
Dock vände manen mig ryggen då en av hans kompisar kopm och jag fick beställa själv.
Jag hann få drickan och ta fram kortet, betala och vända mig om för att gå fören han märkte vad som hänt.
Lärdom: Man vänder inte ryggen till den man erbjudigt sig att köpa drink till!
 
jag vet att jag delat denna bild på andra sociala medier redan men jag blir så här när jag får en bra bild ;)
Annors dansede vi och satt i lobbyn och pratade med bekanta.
 
I helt bra tid så bestämde vi oss för att vi var klara för kvällen,  vi åkte till Select och där hade vi sjukt roligt till spilld Cola. Minns inte riktigt allt som sades men jag minns att jag skrattade jätte mycket!
 
Sedan körde jag hem respektive och var själv hemma efter 4 och kunde gå och sova med ett leende på lepparna efter en mycket trevlig och rolig kväll! 
 
På sönda städade jag och mamma de sista lådorna i hennes garderob, hade Mia över på kaffe,  och annors tog vi en lugn dag bara.
 
Kram från en Eva-Maria :)

tillbaka i vardagen

Hej
 
I fredags kväll hämtade jag mamma från flygfältet så jag har har inte varit ensam hemma längre (mera än på dagarna då hon varit på jobb då förstås).
 
jaja, helt ensam har jag ju inte varit. Har ju haft mannen i mitt liv med mig :)
 
På helgen var jag hem till Linda och spelade spel med henne Benjamin och Hannes, något konstigt spel om geografi och flaggor, jag sög fullständigt på dem men hade roligt. Sedan tittade vi på Gladiatorerna, som jag aldrig ser på, men vi pratade under reklampauserna och komenterade gladiatorerna, så det var roligt att se på de med sällskap!
 
 
 
På Söndag var jag och red med Moa och Linnea.
När jag kom hem kom jag på idén med att kolla igenom min garderob och rensa allt jag inte använt på år och dagar och omorganisera de mästa.
På kvällen var jag och mamma i bastun och så tittade vi på Qi.
 
Denna vecka har jag bara fortsatt med samma stil som barderoben med med hela mitt rummet. Rensat, städat och omorganiserat en massa. Vet inte varifrån denna tanke kom, men jag kände för att göra förbättringar lite här och var i mitt rum igen. (Kom nyss på att jag aldrig delat bilder på mitt rum här. Borde jag göra de nu fastän jag inte har före bilder?)
 
Förutom att städa och greja här hemma så har jag i tisdags varit på promenad och gick vid eftiset för att säga 'hej' till barnen som blev jätte glada! Fick en massa fina teckningar och grejer av med. Man blir ju lite rörd.
 
 
 
På onsdag var jag till stan och handlade mat för veckan och så var jag på fysioterapi.På fysion konstaterades att min nedrerygg och nacke är i väldigt bra form men att det är vänster sida och axel som är problemet. Ska fortsätta arbeta mera på dem och hitta övningar  som jag kan göra på gymmet för att träna bort smärtan för längre tid och inte bara som tillfällig lättnad. 
 
Efter fysion var jag till Maxinge och titta, hittade en fin grön tröja på seppällä. Sedan köpte jag en takeaway kaffe till mig och en varmchoklad till Moa som jag sedan hämtade upp från hennes skola för att vi skulle och rida.
 
Moa på sentti
 
På torsdag var jag och red igen men med Linda och Linnéa. 
 
Gelic gubben <3
 
Båda turer gick jätte bra och man kunde njuta av solnedgången och så hittade vi ställen som gick att ta galopp på.
 
 
Kram från en Eva-Maria!
 

Jetlag

Hej
 
Femte dagen hemma och jag har fortfarande svårt att somna på kvällen. Florida och FInland har ju 7 timmars tidsskillnad i den form att florida ligger efter oss. Så när det är natt här så e de mitt på dagen där...
 
Måndag
På måndag var jag med pappa till butiken och  till stan på andra erenden efter att jag vaknat först vid 2. Och på natten somnade jag först efter 4. 
 
Tisdag 
Sov till tio för hade väckarklockan på. Körde pappa till hamnen för han åkte på jobb. På kvällen kom Linda hem till mig på fika och prata och se på alla bilder från min resa. 
 
På kvällen / natten somnade jag först kl 2. Vilket var redan mycket bättre men inte ricktigt tillräckligt bra...
 
Onsdag
Vaknade 7, efter 5 h sömn, för att ta mig till stan och på Fysioterapi och bilbesiktning.
 
Fysion gick bra som alltid och bilen gick igenom bestktningen med endast en anmärkning om att framdimljusen är bortkoplade....
 
Säg vad ni vill men jag säger att de e små pet och onödigt skat då man inte enligt lag ens behöver ha framdimljus på sin bil. Min förra bil hade inte de.  Men på den så anmärkte de varje gång om min höger backspegel som har en spricka rätt igenom. Man ser bra i den. Så även de va onödigt skat då man inte enligt lag behöver ha en höger backspegel på sin bil. "Finns den där så måste den fungera" är samma svar som jag alltid får. Men bilen fick godkännt så jag ska väll vara nöjd.
 
Hemma igen så började jag se på serien SKAM. Ni vet den där jätte kända Norska serien om några elever i gymnasie ålder som alla går och pratar om nu förtiden? Nej? ja då är du nog äldre än 25 eller bara helt enkelt missat en av de bästa serierna innom ungdomsserier! Jag ärkenner att jag är helt fast i den serien!
 
Tittade inte bara på den serien utan var på promenad och hade fika med Evelina också på dagen.
 
På kvällen hade jag svårt att soma igen och somnade först efter kl 2 igen.
 
Torsdag
Min mäst produktiva dag. Inte bara såg jag klart sesong 2 på SKam utan jag var även och red med Linda och Linnéa och så var jag hem till Evelina och tittade på Film på kvällen. Ingedera av oss hade sett "Hairspray" tidigare, så nu har vi gjort de! 
 
Den kvällen var första kvällen som jag somnade i nästan lagom tid. somande vid 12 redan.
 
Fredag
Vaknade som vanligt 10 och idag ska jag försöka fixa bort lite julpynt om jag orkar. Men mäst så ska jag börja fixa hushållssysslor... Måste göras förr eller senare i varje fall!
 
Kram från en Eva-Maria :)