Studenthelg i Åbo

Hej!
 
På lördag när jag kom tillbka till Åbo var pappa här med. Så jag var snäll och hade med mig hans favorit mat från Ekenäs. Nämnligen Americanare från Prisses. Han måste ha varit jätte gald. 
 
Pappa och jag var till Mylly och köpa ett nyss mobil skal till mig, en skylt till Jansson gravsten, och så tittade vi runt i olika butiker. 
 
När vi kom tillbaka så var vi på Pizza i närbubben och så tittade vi ett avsnitt på våran serie, mästerkatten i stövlar, före jag körde pappa ner till hamnen och han fick åka hem till Åland. 
 
På kvällen var jag till Aura å och träffade Susse och Jenni och så lärde jag känna Susses en kompis Jesse med.
 
Jesse, Jenni, Susse
 
Jag fick låna Sussesn cykel så syckalde jag och Jenni efter lite dricka och godis till oss från Lidl. Sedan kunde vi sitta vid ån i lugn och ro tills det blev för kallt. (Jaghar alltså inte sycklat förra sommaren så de e 2 år sedan jag syklat och jag har aldrig syklat i Åbo och jag gjorde det på studentdagen... Men det gick bra och jag kan säga att man aldrig glömme hur man csyckat då man en gång lärt sig. Och ja jag hade hjälm, annors skulle jag aldrig gått med på de)
 
Batunnebåt i Aura å
 
När det blev för kallt var vi till El Gringo. När det stängde så åkte Jenni hem för att sova men jag fortsatte med Susse och Jesse hem till Jesse före vi därifrån var till Woolshed för att dansa. 
 
Efter de var vi ännu till Baari baari. Där fastande Susse med någo andra kompisar så jag och Jesse var och dansade och gick runt på stället Stället är jätte förrvirrande med säkert 6 olika rum med olika soffor och grejer. det finns 2 baskar att sitta i och en bil och gungor i av olka slag och en husvagn... ?! Jag och Jesse lärde känna varandra och började rekomendera män till varandra. HAhaha. Han var sjukr rolig att hänga med!
 
När Baari baari stängde väntade jag och Jesse på susse men hon skulle vidare med de andra kompisarna på efter fest så det blev bara jag och Jesse som var till Hessburger och köpte nattmat och sedan till Bibliotekt för att äta på den uppvärmda trappan fören vi tackade för inatt klockan 04.50. så jag ver på legenheten och i säng kl 05.30.... hupps.
 
en trött Eva och en trött men j***igt rolig Jesse
 
Följande dag vaknade jag först kl14.30. Sedan har jag inte gjort så mycket idag. Ätit, duchart, bloggat, och nu ska jag snart till Susse på te. 
 
Kram från en dygnsomvänd Eva-Maria :)
 
P.S Ska vända tillbaka dygnet till rätt nu för på Tisdag e de skola. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: