Saknad blir till Minnen

Hej
 
På torsdag gjorde jag inte så mycket alls på dagen men på kvällen var jag till Evelina och träffade henne fören vi hämtade Linda från jobbet och åkte till stan för att se på Alien: Covenant på Bio. 
 
Låt mig meddela att jag inte tycker om alien eller rymd filmer och Linda inte tycker om skräck...
Vi satt alla tre med händerna för ansiktet mera än bara en gång under filmen
 
Slutet av denna vecka har varit tung men jag har gjort det bästa av situvationen och gjort det som varit planerat och gått visare med livet.
 
På fredag var en annorlunda dag som jag aldrig kommer uppleva en likadan igen. Hela veckan har våran katt Jansson ätit dåligt men det började bli bättre. Men på torsdag kväll hade han börjat halta jätte illa och natten spenderade han brevid mig så att jag fick vända på han och hjälpa han upp och ner från sängen, men gå villa han göra själv trotts haltandet. På fredag tog jag han till veterinären direkt på morgonen på akuttid. Där undersöktes han och märktes att hans hjärta pumpar väldigt oregelbundet, syresättningen var svag och haltandet berode på en blodpropp i benet. Det fanns inga val att göra men beslutet måsta göras. Det är det värsta beslutet jag måsta gjort, fastän det var det enda rätta beslutet som kunde göras. Jansson fick somna in. Dagen fortsatte i tårar och det nödvändigaste för att ta hand om Jansson, tills han nått sin slutliga viloplats hemma på gården, gjordes.
 
Sista bilden på Jansson fredag tagen morgon <3
 
Man måste endå gå vidare med sitt eget liv och minnas det fina minnen Jansson gett oss under dessa 17 som han varit hos oss. (Skilt minnes inlägg kommer)
 
på lördag var jag och mamma till växthuset och köpte blommor och så planerade jag dem i sina krukor.
 
 
Linnéa kom hem till oss på middag ,som vi planerat tidigare i veckan, och så var vi och hämtade Moa och var hem till Linda var jag och Linda gjorde oss fina för utgång och Linnéa och Moa var med och diskuterade allt möjligt roligt. Moa hjälpte mig att locka mitt hår.
 
 
När vi var klara hämtade vi Evelina och så körde jag hem Linnéa och Moa och vi myndiga fortsatte in till Arken var vi började kvällen i Garden, fortsatte in till dansgolvet och slutade vid 3 på sellekt och hemma var jag vid 4
 
Jag, Linda och Evelin
Idag, söndag, Har jag sovit länge och så var jag och red med Moa och Linda. Vi var ut i skogen och vi hade samma hästar som tidigare. Denna gång var jag först när vi galoperade så Selma var jätte snäll och lugn hela turen. 
 
Moa - Senti
Linda -Minerva
Jag -Selma
Hon är så söt <3
 
Kram från en Eva-Maria :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: