Helg i Åbo igen

Hej!
Denna helg har jag spenderat i åbo.
 
På fredag kom jag till Åbo vid 17 tiden. Var en sväng via butiken och handlade och efter de satt jag bara i soffan och tittade på TV.
 
På lördagen lagade jag lite mat till att frysa ner och ta med till skolan nästa vecka. Bestämde mig för att ta en sväng på stan och hittade en bra dun jacka i märket WarmPeace som var läskigt billig så den kom med mig ut ur butiken :) På kvällen var jag och tittade "We Are Your Friends" på bio. Den var ett bra tidsfördriv och en mycket bra film om man ser den en gång... men jag misstänker starkt att den inte alls är lika bra om man ser den en andra gång. En engångsfilm som jag kallar de. 
 
Idag, söndag, har jag sovit ut totalt! På dagen träffade jag min kära vän Ika på stan, for till H&M, var jag skaffade en snygg hat bara för att jag kan, och ett varv genom stockman. Vi tänkte fara och fika men körde budget varianten med att handla i butiken och gå hem till Ika för att fika istället. Hemma hos henne flög tiden förbi i bra sällskap, goda samtal och blogg och instagram världen blandat med Facebook test. Så kl 18.30 var jag tillbaka i lägenheten och har packat och förberett allt för imorgon då de blir en tidig morgon för att köra tillbaka till skolan.
 
Vi hörs nästa vecka!
 
Kram från en Eva-Maria 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: