Helg som helg

Hej!
 
Denna helg har varit full med ändrade planer och nya idéer skäms det som, men i slut ändan har allt blivigt helt perfect på nått sätt endå.
 
Lördagens stora projekt var att få mormor till ett ställe var hon har närvårdare 24/7 och efter mycket om och men så bor hon nu på trobergshemmet tills annat kommer upp! 
 
Före de så var jag ut och red med mitt busfrö och hästizarna. Marken var rätt hård så det blev ut i skogen istället för lektion... men det var roligt iaf.
 
Min glada BeGo
 
Jag, Linda med Oden, Linnéa med Minelli och Moa med Minerva 
 
Vi skulle egentligen fått gäster den dagen men när det inte blev av så for jag och Linda ut på fest istället. Till min stora glädje hade Linda pratat med Söderback och vi satt på Indigo ett tag med henne och Joel och några andra. Sedan dansade vi egentligen hela natten igen och tog taxi hem efter natt mat allt för sent och jag var hemma vid halv fem.... uuupps! Men som jag ser det så var det värt de 😁
 
Före
Under
 
Efter... fråga inte jag åt just då ... 
 
Söndag var ännu kallare och marken var helt frusen så det blev en skritt tur med hästizarna. Denna gång hade jag Minerva 
 
Hon tyckte att vi kunde gå normalt istället för att försöka på nån fin form....
 
 
Efter ridningen så lagade jag lite saker i ordning hemma fören mamma och pappa kom hem med våra gäster som hade passligt att komma dagen efter också. Så vi hade Mikaela och Joacim hem till oss och äta julmat och umgås. Sen var jag snäll och körde hem dem. 
 
Idag så vakande jag sent och ska så småningom med Linnéa och Moa till stan och så ska vi alla hästizar äta middag i stan. Måste ju spendera tid med dem utanför stallet också.
 
Kram från en Eva-Maria 😊