lite vardag emmellan

Hej!
 
Har inte hänt så mycket spännande just nu dessa dagar, men det är oerhört viktigt att ha sådanna här dagar ibland med då man känner att man kommer tillbaka i lite vanlig vardag. Har för det mästa jobbet men det har inte tagit upp hela dagarna utan har alltid haft ledigt från kl 16. Dessa arbets chemor som jag har nu känns jätte bra och är så nöjd med hur det ser at att vara och hoppas innerligt att det fortsätter vara så här bra och lugnt så jag slipper ta slut på mig i gen som hände i slutet på juli. 
 
Måndag
Jobbade först på Centrumbaren och sedan på Eftiset. Båda jobben gick bra utan någo märkvärdigare saker att berätta.
 
Efter jobben var jag hemma och åt middag och tittade filmen "Gökboet" med mamma och pappa. Filmen i sig var bra, rätt rolig och sammtidigt tragisk. Jag var inte observant i början av filmen och förstod inte att vi tittade på just den filmen, så hade inte några förväntningar som jag annors skulle ha haft om jag vetat vilken film vi tittade på.
 
Tisdag
Var tidigt på morgonen till stan och till Lyceet för att sälja en av mina gammla skolböcker. Efter det var jag och att köpte en födelsedagspresent till Linda och till Hotell och Resturang Skolan för att få mitt riktiga serveringspass intyg. Var även med mamma och pappa på lägenheten i stan, som ska till försäljning, och tömde och vi fick sov/tv-rummet tömt och damsuget fören jag tog mig tillbaka till Eckerö och på jobb till Eftiset.
 
På kvällen var jag igen bara hemma och åt midddag, vi grillade ute och åt ute då det blivigt varmt igen, och så tittade vi på film.
 
Onsdag
Idag var jag igen först på Centrumbaren och jobbade och sedan till Eftiset. Nu är jag hemma och ska äta middag, sedan ska jag till stallet och titta på när Linda har hopplektion och pratade igår med Evelina och frågade om hon villa med så ska se om hon ännu vill.
 
Efter de vet jag inte helt och hållet vad jag ska göra. Hoppas på att slippa hem till Linda och äta lite tårta för Linda fyllde 21 år igår 
 
GRATTIS!!
 
 
 
Kram från en Eva-Maria!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: