Låste ut mig själv

Hej
 
Som rubriken lyder, jag låste ut mig sjäv.  
 
Imorse hade jag reserverat 2 h tid att köra till skolan. När jag var redo att åka åka så förde jag ut soporna fören jag tog med allt annat och gick till bilen och skrapa fram min bil från frost tecken.  
 
Det vara bara ett litet problem. När jag skulle in igen så märkte jag att jag inte hade min nyvkel med mig jag var ut låst.
 
 
Som tur var hade jag med mig min mobil. Så jag rang till vaktmästaren och sa vad som hänt och bad han komma och öppna åt mig. Det var bara de problemet att jag inte är skriven till den lägenheten så han fick inte öppna till mig.
 
Så jag rang mamma och som rang vaktmästaren och sa att han får släppa in mig.
 
Efter de fick jag vänta ute i en halvtimme fören någon kom och öppnade dörrarna åt mig. Under den tiden så var det inte många som var vakna men en gumma i byggnaden brevid tittade ut genom gardinerna ett par gånger.
 
Jag slapp in och jag måste nu kommaihåg att nästa vecka betala vaktmästaren 20 € för dörröppnandet då jag inte hade mera än 5 € på mig för tillfället.
 
Sedan tog jag mina saker och gick till bilen och kom iväg lite mera än en halvtimme sent. Som tur är dröjer det bara en och en halvtimme  att köra till skolan så jag hann rätt bra endå 😊
 
Nu sitter jag på en buss med 13 andra i klanen 2 lärare och en busschaufför på väg upp mot Lappland (700km att köra) 
 
Kram från en Eva-Maria 😊