Ensam kvar på skolan en hel helg

Hej
 
Har varit en hel helg kvar på skolan och helt ensam för Sari var sjuk förra veckan och Anette åkte hem till Helsingfors över helgen
 
På fredagen efter att jag skrev blogginlägget så var jag till Tammela S-market och handlade lite mat tills helgen. Och sen tog jag de bara lungt på skolan och tittade lite på netflix.
 
På lördag sov jag lite längre och sen for jag på kaffe till Pyry. Eller rättare sakt det var sakt bara kaffe men så blev jag där och prata och titta på TV, och så bjöd han på middag, och så tittade vi på en document av Walt Disney, och ännu en film som kom på tv... så jag var där över 9 timmar! 
 
Jätte fin middag 😂. Samma sak som vi lagade med gruppen på vinterlägret hade Pyry lagat på fredagen igen hemma och nu var det rester värmt i micro. Ärligt, det var jätte gott! 
 
Walt Disney dokumentär del 3 från Yle. Jätte intressant!  
 
Idag sov jag igen länge och vaknade med värsta förkylningen så har tagit det helt lungt. Hittade lite roliga Disney quiz:
 
Tänka sig att det dlev så passande! Och att det ännu var Törnrrosa ❤
《Törnrosa ->Törnroos》
 
Sen tittade jag lite hår färger. Funderade redan vid jul att jag borde klippa mig och jag vill så ha en ny färg!  
Jag menar se på de här! Koppar blond ombre! Har alltid vill at vara mera rödhårig och har hittills bara slinga hittils men nu vill jag på ricktigt göra nått mera!
Bild från google
 ❤💛
 
Nå jag fick bokat tid till frissa tills när jag ska hem den 18.2... eller så trodde jag!
HELA SCHEMAT BLEV JU HELT ANNORLUNDA NU NÄR SKID VM HAR BYTT VECKA! Och det betyder att jag inte alls har långhelger ledigt nu utan jag har måndag och fredag efter att vi haft skola en helg och sen vanliga helger eller enstaka dar.så ja det blir inget att komma hem då och de betyder ingen tid till min frisör.... får väll se om jag orkar vänta tills jag nångång slipper till åland eller om jag letar en frisör här eller i åbo, för mina toppar vill bli klippta och jag vill få en frän ny färg!
 
Nu har jag just ätit och ser på roliga hemma videor på tv och skiver detta inlägg samtidigt. 
 
Imorgon ska vi ha vinterfiske. Frågan är bara att på vilken is vi ska va för den som är på sjön nu går jag inte en meter ut på  det vit plusgrader så länge nu. Om isen äns e kvar imorgon 😂
 
Kram från en Eva-Maria 😊