En dag ledig och så klart blev de fest då

Hej!
 
Äntligen haft ledigt! En och en halv dag. Och nu igen dubbel jobb. Som tur ska jag på egen "semester" upp till skolan nästa vecka så får se till att via ut mig där lite. 
 
Torsdag
På torsdag efter jobbet gick jag och sova en timmes powenap och så bestämde jag mig för att bara vara hemma och ta de lugnt och se på film med mamma och pappa. 
 
Fredag
På fredag sov jag länge, fixade lite byke, förde lunch till Henrik som jobbade på safarit och var själv på Centrumbaren igen ett tag och pratade. En av kunderna från Campingtiden, Hasse,  kom dit så jag satt och pratade med honom rätt länge och hade hur kul som hälst tills jag måste hem och hänga upp nästa lass med byke.
 
Sedan var jag och duchade,  valde kläder , packade en väska och körde till stan för att åka med mamma och pappa vidare till Vikingamarknaden.
 
På Vikingamarknaden hittade jag Andreas som jobbar där. Andreas visade mig runt till alla stånden som var värda att se och hade mycket intressant att berätta om vissa förmål. Vi tittade på ringar och andra smycken och letade efter drakar som såg glada ut istället för arga, smakade på honuchs med olika smak som hallon, kanel och ingefära, och så pratade vi en massa om allt möjligt.
Glömde helt bort att ta bilder till bloggen men några halv dåliga bilder fick jag taget iaf.
 
Mamma och jag tog rökt sik och (pappa hade så klart ätit ledholmare direkt när vi kom till marknaden) och Andreas tog sin middag och så satt vi alla i samma bord och åt. Det blir sista gången jag träffar Andreas på ett tag nu då han åker tillbaka till Helsingfors (Espo, i know...) nästa vecka. Jag är inte orolig för att vi inte ska ses eller att vi ska glömma varandra för Andreas är en av de få kompisar som man kanästan   vara utan att se eller höra av sig till på över ett år och sedan när man gör de så fortsätter men exakt var man senast blev av. 
 
Efter Vikingamarknaden var jag till lägenheten i stan och fixade mig i ordning och sedan kom Linda och Linnéa dit på en varsin läsk fören vi fortsatte in till stan och rockoff. Vi mötte även upp Moa på vägen in till centrum. 
 
Efter de var vi till esplanaden och satt och lyssnade på rockoff artisterna och gick ett varv runt stan, köpte potatis virvlar och popcorn.
 
När Moa och Linnéa åkte hemåt fortsatte jag och Linda på Arken! Vi tog en varsin drink,  var nere på discot och kollade läget fören vi gick upp till gubbhyllan och där blev vi och dansade tills klockan var så mycket att vi var tvungna att gå för jag har dubbel jobb idag.
 
Linda och jag har varit ut och festat 3 ggr denna sommar, förra året var vi närmare 3 ggr i veckan ut och festa, som bäst. Så jag anser att jag har haft rätten till att få ha de lite kul här emellan.  Det var även någonting som jag behövde få göra, vara ute och ha de kul med mina vänner! Det är en slagga avkoppling de med på sitt sätt. Jag och Linda hade det iaf sjukt kul som vanligt, vårat dansande är fenomenalt bra enligt oss för vi förstår varandra och dansar för att det är kul och inte för att se bra ut. Linda sa igår att det är svårt att känna sig bekväm med att dansa med någon annan och de tycker jag med, det är liksom bäst med Linda!
 
 
 
Lördag
Idag är jag trött! Skulle villa sova och ha ledigt men har istället dubbel jobb. Men som jag nämnde tidigare så ska jag över till Finland nu tills nästa vecka. Jag åker imorgon och kommer tillbaka nästa vekas söndag, så ska försöka att ta de lugnt och koppla av.
 
Får någon timme sedan kom Hasse från campingen och Assar och Eva, ett par campinggäster som alltid kommer till Erna och äter till Viltsafari Kiosken och äta glass och prata med mig lite. De är så underbara trevliga människor! 
 
Annors är det en rätt lugn dag på kiosken, hoppas på lugn dag på Hotellet idag med....
 
Kram från en Eva-Maria :)