En Dag i Taget

Hej!
 
Skulle ju försöka skriva ett blogg inlägg per dag, om en dag i taget men detta blir ju nästan de nu. Det är ju iallafall en bra förendring från tidigare 3 dagar i taget, för nu blir det bara om måndag (alltså igår) och idag vad jag gjort på morgonen. Men nu har jag istället svårt att komma på en bra rubrik.... Men de hinner jag tänka på medans jag sitter och skriver :)
 
Måndag
På måndag tog jag sovmorgon igen och när pappa kom hem från stan så började jag och pappa på vårat projekt "bura in körsbärsträdet"
 
 
Orsaken till detta är att det finns massor med små körsbär och om vi inte skyddar det så kommer fåglarna att hinna före med att äta dem och jag får inte ett ende körsbär! Vi lagade ena sidan så att man får loss nätet och slipper in dit för att plocka eller sköta om trädet. Det tog nästen hela dagen att bygga den och det saknades lite nät som pappa fixat idag.
 
Efter att vi ätit  middag var jag ner till Hotell Elvira för att höra lite med arbetsider och vad jag kommer att göra där egentligen. För de kommer att vara mitt andra jobb nu i sommar.
 
Senare på kvällen var jag till stallet och titta på när Hästizarna red. Hade inte bestämt att hålla någon lektion så de kom på sina övningar själva och jag stod vid sidan och rättade och komenterade och gav tipps på hur de skulle kunna göra. De är så duktiga alla tre! Tror det var en av de bästa ridningar jag sett med Linda och Minelli i år!
 
Linda - Minelli, Moa-  Senti, Linnéa - BG
 
Efter ridningen skulle de och bada men jag skippade de då jag hade tidig väckning nästa dag.
 
Tisdag
Idag hade jag tidig väckning för jag skulle på jobb till Elvira och bekanta mig med hur frukosten fungerar. Jag fick bekanta mig med vad allt man ska ha fram och dukning och vilka rutiner de har där samt bra tipps på hur man kan göra och så var jag med och hjälpte till med att städa efter åt. Imorgon skall jag dit igen men då ska jag vara ensam. Jag tror det kommer gå jätte bra för fick se och testa allt idag och dessutom har jag ju jobbat med lite liknande tidigare.
 
Under tiden jag var där på jobb så fick jag mail angående beskedet om serveringpass provet som jag var och skrev förra veckans (...måste kolla kalendern) onsdag, och jag är ...GODKÄND! :) Så nu är det klart att jag kan jobba på hotellets bar också. 
 
Jag är så nöjd med hur denna sommar värkar kunna bli! Jag får vara på"sommarlov" sjukledighet på Åland, jag har 2 helt nya jobb, jag har mindre begränsningar än vad jag hade tidigare, jag har en resa bokad med mamma och pappa till Sverige och så ska jag till skolan i början av augusti och då får jag träffa min klass men har endå tid med att träffa kompisarna här på Åland och vara med familjen. Jag får ta en dag i taget bara och se vad för allt kul som denna sommar på ricktigt kommer att föra med sig :)
 
 
Kram från en Eva-Maria :D