vecka 47

Hej
 
Under denna vecka har jag som vanligt jobbat. När jag kommit hem har jag lagat mat och fixat med hemma sysslor.
 
På tisdag morgon var jag till Fysioterapeften igen och fick värmekudde och massage. Lyx start på morgonen!
 
På torsdagens scoutmöte spelade vi monopol för att stärka gruppens gemenskap och förståelse för varandra vilket jag tyckte gick mycket bra.
 
kom snö igen idag (söndag) och blåser storm men de gör inte så mycket :)
 
På fredag kväll så beslöt, mamma och jag, oss för att se på "skönheten och odjuret". Alltså Disnay versionen från 2002 var en låten "Human again" är med, den var bortklippt från orginalet från 1991. Det skall ju komma en ny filmatition av beauty and the beast nästa år var Emma Watson och Dan Stevens är huvudrollerna (som jag längtar!)
 
På lördag började jag och mamma dagen med att laga kållåda. klockan ett var jag med Moa och red. Hon hade Senti och jag hade Gelic. Vi gjorde en jätte bra och kul övning som Moa berättade om och jag vågade sitta ner i sadeln ett litet tag med. Men det gillade inte min nacke så ska vara försiktig med de tydligen.
 
sötaste max
gelic gubben
 
Hemma igen så började jag och mamma organisera och sortera bland sakerna som är i vardagsrummet. Saker efter mormor och efter att vi tömt lägenheten i stan. 
 
På kvällen var jag via tant Doris med en av scouternas adventskalendrar och blev hos henne och prata i över en halvtimme fören jag fortsatte hem till Linda. Där fick jag låna en av hennes tröjor och sedan åkte vi och hämta hennes kusin Ann och därifrån vidare hem till Benjamin på fest.
 
 
 
Hos Benjamin spelade vi spel. vi började med "med andra ord" och så gick det över till "sanning eller konsikvens". Vi hade hur kul som hällst och det kanske sporade lite mne inget farligt! (haha) Klockan ett så bestämde jag att det får räcka för jag villa hem. Så jag  körde Ann och Linda hem och var själv hemma halv två.
 
Idag har jag och mamma varit till Labbas på Lillajulsmarknad. Vi promenerade dit med Mia. Hemma sorterade vi tavlor från vardagsrummet och så kom Henrik hem så lagade vi rostbiff av kronhjort med ungsgrönsaker.
 
 
Kram från en Eva-Maria :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: