Oktoberfest

Hej
 
Bland med den enda gången man planerat Arken kväll och så lämnar man inte äns Eckerö?! 
 
* I'm in love with this picture <3 *
 
Lördag
På lördagen tog jag sovmorgon. När jag vaknade gjorde jag inte så mycket, packade upp mina saker jag köpt i sverige och slöade bara tills Evelina kom och vi gick ut på promenad till Käringsund och tillbaka.
 
I käringsund stannade vi på en liten picknick med varmOboy och bulle. Det var rätt kallt och blåsigt ute men vi hittade ett ställe i le att sitta på. Det var egentligen rätt skönt att vara ut i friska luften på dagen istället för att bara vara hemma och slöa som jag annors skulle ha gjort.
 
Evelina och jag på Picknick
 
Lite efter att jag kommit hem igen och Evelina åkt så kom Mamma och Pappa hem från Fastlandet. Så vi lagade mat och åt middag.
 
På kvällen var jag och hämtade Evelina och så var vi till Linda och gjorde oss i ordning för en ute kväll. 
 
selfie light is on point
Lindas sminkspegel
 
Först var vi till Ekeborg för att titta till Oktoberfesten före vi skulle vidare till Arken. Där träffade jag massa bekanta, dels de som varit med på Jakobs fester och flera familjebekanta och så träffade man lite nya folk med...
 
En nyckter jag och en full simon som båda blivigt tvingade till puss bild efter av en full Linda...
Slutresultat; jag tycker bilden är jätte söt haha ;)
 
Evelin åkte lite tidigare, men jag och Linda var där till stängning för det var tydligen så kul där så det blev inget Arken denna gång...
 
Söndag
Efter frukost hjälpte jag pappa med att flytta lite saker från terassen och garaget till förådet och lite annat små städande inne fören jag var och hämtade Linnéa och körde till stallet.
 
höst bild!
 
Jag och Linnéa red Islandshästar ut i skogen. Hon barbacka och jag med sadel och endast skritt. Det var ju första gången ut i terängen på över ett halvår så det var hur kul som hälst att bara få vara ute! Det började dugga lite under ridningen men vi hann tillbaka rätt bra utan att bli allt för blöta. Efter ridningen putsade jag sadel och träns och bytte voilock.
 
Saga hästen
 
Hemma så var vi till bastun och så åt vi middag och såg på film. 
 
För mig var det en helt passlig bra helg som avslut på Höstlovet.
 
Kram från en Eva-Maria :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: