sakta maka in i skolrutinerna

Hej
 
Ny sklovecka är klar och denna vecka har vi gjort lite mera än bara sitta inne i klassen och lyssna på fåglar, Jo vi har gjort det med men inte bara de.
 
På måndag hade vi först lite paddling, teoretisk padling. Sjön vid skiólan är fortfarande täckt med is så vi började gå igenom stömmande forsar och hur man ska läsa av forsen och hur och var man skall padla där. Ingenting som jag måste ta en hämsk stress av att lära mig då jag inte kommer att delta i de fysiskt men kan väll vara bra att veta ivarjefall med tanke på framtiden, man vet aldrig vad man kan hamna i för situvationer.
 
På eftermiddagen var vi och orgenterade med GPS. Jag har ingen GPS då det inte räcker till alla men jag gick tillsammans med en Anita. Lärde känna henne bättre och vi pratade så mycket så vi gick för långt några gånger.
Vid andra ord så hade vi roligt.
 
På tisdag gick vi igenom fåglar och efter de var vi och höll bågskytte för en liten skolgrupp. Lite dumt var det att ha 20+ guider och 7 elever.... men det gick helt bra och vi bytte av varandra i våra guideroller.
 
före skoleleverna kom så hann vissa tästa först.
 
Efter skolan på kvällen var jag med några i klassen och spelade ett familjespel vid namn 'Bang'. Det var så roligt att jag kommer vara med på de igen nästa gång de spelar det.
 
Jukkis, Eveliina,Hanna
 
På onsdag hade vi media och marknadsföring av rekipaikka grundaren vilket jag tyckte var intresant fastän jag inte har planer på att starta eget företag.
 
På eftermiddagen höll vi klättring för samma skolgrupp som hade bågskytte dagen före. Där var jag bara med och tittade.
 
På kvällen var jag på lite äventyr för att slippa bort från skolan ett tag. Jukkis skulle till Hämenlinna på påsklov redan på onsdag kväll så jag erbjöd att köra han. Först var jag på till Fifth Adventure och Bowla med en Marko och sedan på kaffe fören jag var vidare till Suistklubo ver Jukis var och spelade lite gamla vinyl skivor med sina vänner och var där och lyssnade ett tag fören jag körde tillbaka till skolan. Detta var helt spontant men resultatet blev bra.
 
Torsdag, idag har vi gått igenom växter i allmenhet, vad de består av, vad de gör och gått in på lite djupare diskutioner med.
 
 
 
Efter skolan åker Anita och Susse i samma bil med mig till Åbo, där träffar jag Mamma och så tar vi Finnlines hem till ÅÅÅLAAND <3 Äntligen hem och träffa Linda, Linnéa, Moa, Henrik, Elin, Mamma, Jansson, "bagel bee mannen " haha. Det är nu 6 veckor sedan jag lämnade Åland ien för att fortsätta skolan så börjar har lite hemlängtan igen :)
 
Kram från en Eva-Maria :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: