vi går mot ljusare tider

Hej
 
Idag är det årets kortaste dag. För att solen inte kommit upp på några dagar här utan har gömt sig bakom horisonten men endå givit oss ljus så betyder det att detta var våran mörkaste dag. Ljust från 11.30-14.00 idag. säkert ganska samma nästa dag men rätt snabbt så borde vi kunna se solen igen.
 
Iiris och Franskajätteåsnan Kuura
Slädhästen Vares
 
Även mitt liv börjar se en ljusare framtid. Det har varit rätt mycket svårigheter och saker att få ordnade som börjar få ordning nu sakta men säkert.
 
Föst var det ju arbetsstället i Kemijärvi som inte fungerade men de löste sig bra med att jag slapp hit till Äkäslompolo.
 
Sedan har det varit problem med stugkompisarna så som det kan bli när man bor tillsammans jobbar tillsmannas och är med dem 24/7 och allt vad de innebär som jag skrev i de senaste inlägget. Men även där ser det ut som om jag skulle kunna ha en bra lösning om det bara fungerar.
 
Jag pratede med min läkare för länge sedan att på psykologisk hjälp för min hjärnskada har medfört känsloförstärkning och annat som jag inte är ven vid och inte förstår mig på och skulle behöva hjälp med att förstå mig på mig själv och kunna prata med någon helt utomstående om allt som pågår i mina tankar. Och där har jag hittat en här i Kolari kommun, måste bara få TYKS och försäkringsbolaget att godkänna det. 
 
Och nått jag inte haft problam med direkt men har bestämmt mig för är att jag ska starta en "90 days body challenge" Det blir min julklapp till mig själv och jag ser så fram emot det!
 
Kram från en Eva-Maria :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: