sista dagarna på Åland före skolan börjar igen

Hej!
 
Nu är jag så gott som klar med min sjukledighet och annors ledighet. Nu ska jag tillbaka till sklan!
 
Kännslornsa är varierande och många. Glädjen för att få fortsätta med sina studier blandas i sorgen av att lämna det man har på Åland, Nevositieten för att träffa den nya klassen blandas med förhoppningarna om att den är minst lika bra som förra klassen. Ja och allt annat vad man nu kan täbka sig känna fören man ska en månad till Lappland på praktik och sedan bli kvar i Tammela för skola och dlippa hem första gången kanske på Påsken först.
 
Under dessa få dagar kvar hemma på Åland har jag så klart försökt träffa så mycket kompisar som möjligt. 
 
I fredags när jag kom hem så var jag bara hemma med mamma, tömde bilen fort och sedan tittade hon och jag på serie efter maten.
 
På lördag var gjorde jag lite hemma sysslor och tömde väskorna från sverige resan. På dagen var jag och mamma till bastun och efter det skulle jag ha kunnat blivigt hemma framför TVn resten av kvällen. Men nej.
 
Jag var till stan och åt middag på Dinos med Linda, Evelina och Benjamin vilket var jätte roligt och gott.
 
 
 
Efter Dinos var vi till Indigo på några drinkar och pratade och därifrån fortsatte vi tjejer till Arken. 
 
 
 
Vi stannade inte länge på Arken då det var lite folk och dålig musik och jag var trött och andra skulle upp tidigt och jobba. Men jag var nörjd med kvällen endå för jag fick umgås med mina vänner! 
 
På söndag var jag och red med Linnéa och det fanns så mycket snö att vi kunde både trava och galoppera vilket var roligt för både oss och hästarna.
 
 
På kvällen var jag in till stan och på Film dejt med "Bagem bee manen" haha. Vi tittade på "suicide squad" vilket var en stor besvikelse så vi gjorde det bättre genom att titta på ett gammalt Top gear avsintt från 2003 och så blev jag fast dit och bara prata till nästan kl två på natten.
 
Vill bara på peka att detta inte är hemmlighållande som då tidigare förra vintern eller i somras utan detta är bara de att jag inte vet hur detta kommer att utvecklas och detta trotts allt är en officiell blogg. Har fått lov att skriva vad jag än vill men att namn kanske kan hållas undan än så länge.
 
På Måndag hade jag tidig tidning, kl 10, så det var rätt tungt att vakna då man kommit hem så sent. Denna ridning hade jag inte Gelic utan jag hade en liten Snottra istället, vilket var roligt att byta så här sisa tången man rider hemma på länge.  
 
På eftermiddagen hämtade jag Moa hemmifrån och Linnéa från hennes dans så var vi till Dinos och åt burgare och till Hesburger på milkshake och så tog vi en lite cruise runt på stan. Det var tänkt att det skulle vara vi alla Hästizar men Linda hade fått förhinder.
 
Idag, tisdag, är den sista hela dagen hemma så jag har varit hemma och packat. Hade plockat fram saker redan på måndagen så det gick förvånansvärt snabbt. Kommer nog endå att dra upp allt igen på onsdag i Åbo för att försäkra mig om att jag inte tar med mig allt för mycket saker. Det blir rätt mycket i vilket fall som hällst då jag har med mig mina ridsaker. 
 
Kram från en Eva-Maria :)