Här är vad jag vet att jag gjort denna vecka

Hej
 
Snart har en vacka gått igen och de betyder att jag har noll koll på vad jag gjorde i början av veckan om jag inte kollar min kalender eller min mobil på bilder. Bara det att jag inte har skrivigt så mycket alls i min kalender och så har jag inte så mycket bilder i min mobil heller...
 
I tisdags kväll har jag iallafall varit till gymmet med Linda och små startat lite och testat på vad jag känner mig bekväm med att göra. I onsdags var jag till Fysion och till deras gym för att söka upp de övningar som gynnar min stela vänster skuldra och axel. Så nu är det bara att ta tag i sig själv och släpa sig till gymmet emmellanåt så att man får gjort sina övningar.
 
Jag var och red i torsdags med Linda opch Linnéa och det var endast skritt som gälde då marken var frusen och isen var borta... Men det villa inte Lindas häst förstå. Lindas häst försökte övertala oss alla att det går visst att trava här :"titta det går ju" travade hon fram flera gånger. Jag och Linnéa hade helt klart roligt till det. Vet inte när jag skrattat så mycket på hästryggen tidigare.
 
På kvällen hade jag mitt första scoutmöte för i år då vi skulle bestämma ett datum för att åka ut till scoutstugan 'Kåken' på övernattning. Och vi kom fram till datumet 11-12.2.
 
Så idag har jag varit till Kåken för att se hur den nya spisen ser ut och hur den fungerar. Och se hur allt annat där ser ut och vad som saknas därifrån. Och så klart gått runt på berget ett tag och njutit av havet.
  
Det kallas spis nu istället för kamin av en helt bra förklaring, utseendet. Lyxig!
Den gamla väntar på sitt öde där utanför i lugn och ro så länge.
 
När jag kom hem var jag på promenad med Evelina, lekte lite på isen och så åt vi kaffe och bulle hemma hos henne.
 
Jag: Jag vill gå och leka på isen!
Evelina: ja man måste ju få vara barn ibalnd
Facta: jag är alltid som ett barn.
 
på kvällen kom Moa, Linnéa och Linda (alltså Hästizarna) hem till mig för att chilla och äta USA godis som jag sparat på tills vi kunnat träffas allihopa en kväll och smaka på dem. Alltså USA klarar inte av att göra gelé-godisar, de smakar masipan, alltså äkligt. I övrigt så var godisarna helt annorlunda än vad man är van vid. Det var bara Kisses and Hugs choklad praliner som var goda, choklad är ju svårt att misslyckats med. Annors satt vi i mitt (städade fina rum) i sängen och snackade om våra livs draman och annat. 
 
Kanske liiite höga på socker efter godiset?
 Kram från en Eva-Mariiiia :D
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: