Kåken Utflyckt

Heeej!
 
I fredags firade vi pappa och han valde att vi skulle spela monopol vilket var riktigt roligt!
Förutom att laga maten och vara med familjen packade jag för helgens utflyckt.
 
I lördags var jag tidigt i stan för att släppa av henrik till bussen och köpa marinol. Hur svårt ska det vara att hitta marinol i Mariehamn? Nå, jag hittade, och jag körde ut mot kåken och mötte upp alla 4 scouter som skulle med.
 
Kåken är våran scoutkårs scoutstuga som är utan el och vatten, så man får värma upp stugan med att elda i kamin och ljusa upp den med stormlyckor och ficklamor, Vattnet får man ta med sig själv hemmifrån.
 
Vad gjorde i på Kåken egentligen?
Vi lagade hamburare till Lunch, kastade kastlina, gick igenom första hjälpen väskan, väste yxor, högg ved,eldade i eldstaden, grillade korv, spelade kort, var eldvakter och så hade 24 h gått och vi gick tillbaka. 
 
Killarna lagar lunch med kåken i bakgrunden.
 
vässa yxa.
 
Hugga ved.
 
Grilla pinnbröd och korv.
 
 Kaminen.
 
Medans killarna var i fullfart med att laga mat eller hugga ved eller annat så smet jag åt sidan för att fotografeta lite.
 
Isen på sidan av stenarna i vattnet hade fått en unik och fin droppformation.
 
Detta är nog min favorit bild.
 
Soluppgången
 
Efter att killarna blivigt hämtade av sina föräldrar så var jag till Paveliongen och diskade ur tangiorna och satte allt gemensamt material på plats.
 
Efter det var jag till Bagel Bee på kaffe fören jag körde hem för att tömma min ryggsäck och titta igenom mina bilder och hjälpa till hemma med lite hushålls sysslor. Snart ska vi i bastun och så ska vi äta och om jag inte gissar helt fel så kommer vi se på film ;)
 
Kram från en Eva-Maria


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: