sista hela veckan på Åland på ett tag

Hej
 
I måndags var jag till tandläkaren. Jag hade boka tid själv, för att jag var dit i maj men då villa jag inte få nått gjort, då min kära huvudskada bara var lite på en månad ny, så nu var det tid för att göra nått åt problemet. Problemet var då min visdomstand som växte snätt. Så nu har jag en visdomstand mindre.
 
Efter att jag kom hem så var jag med Linda och Luna till Röklobb och fottade och hade picknick. 
 
tycker så mycket om denna bild!
Fotograf: Linda
 
Linda och Luna
 
-Bulle med utsikt-
 
På tisdag Körde jag pappa på jobb och så stannade jag i stan tills mamma slutat jobba. (stannade kvar i stan = var till afären och handlade och satt på mammas jobb och chattade med folk i deras kaffe hörn).
 
På kvällen hämtade jag Linnéa och så var vi till Linda för att se på film och äta glass. Film valet blev 'Valentines day' , för det var ju alla hjärtans dag i tisdags. Moa kunde tyvärr inte vara med då hon hade annat på kvällen. annors skulle vi ha varit hela gänget. Men vi red alla tillsammans på onsdag istället.
 
 
På onsdag hade jag massor att göra! Först var jag till Fysio och fick bekräftat att nacke och skuldror nu är så gott som bra så det räcker med ett sista besök om 2 veckor.
 
Sedan hämtade jag Moa och Linnéa och där emellan var jag och Moa till bagel bee för att köpa varchoklad till oss alla att dricka i bilen på väg mot stallet.
 
Ridningen gick bra fasten vi hittade bara en lite liten bit som gick att trava. emn det var fint väder så det gjorde ingenting att det var stenhårt ute igen.
 
 
 
Efter ridningen var jag hem och gjorde mig i ordning...
Jag vet, när jag säger så är jag antingen på väg ut på krog eller så har jag varit up på kaffe dejt.... Så det ligger nått liknande i detta. Men inte med han jag träffade på bagarstugan, för han har inte hört av sig mera... :(
 
Men, i söndags när jag sa att jag "var till Bagel Bee på kaffe" så var jag inte ensam. Utan jag var där med en kille (man? ) som hade först bjudigt mig hem till han på middag men jag sa nej men föreslog kaffe istället en dag då jag var osminkad, sliten, trött, väderbiten och sotig efter 24 h på scoutstugan. smart. Men ja, det gick bra så  jag var på middag till denna samma, (man!), igår och åt god mat och satt och bara pratade en hel kväll helt enkelt. 
 
 
 
Idag har jag packat för min sverige roadtripp och tvättat bilen, ska ännu fortsätta packa bilen efter detta inlägg och så ska Linda och eventuellt Evelina komma hem till mig ikväll och baka och se på film :)
 
kom på en sak nu! Förra bilen tog jag alltid bild på från fronten men denna tar jag alltid bild på bakifrån! 
För att fronten ser lite mesigare ut :P
 
Kram från en Eva-Marai ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: