Jetlag

Hej
 
Femte dagen hemma och jag har fortfarande svårt att somna på kvällen. Florida och FInland har ju 7 timmars tidsskillnad i den form att florida ligger efter oss. Så när det är natt här så e de mitt på dagen där...
 
Måndag
På måndag var jag med pappa till butiken och  till stan på andra erenden efter att jag vaknat först vid 2. Och på natten somnade jag först efter 4. 
 
Tisdag 
Sov till tio för hade väckarklockan på. Körde pappa till hamnen för han åkte på jobb. På kvällen kom Linda hem till mig på fika och prata och se på alla bilder från min resa. 
 
På kvällen / natten somnade jag först kl 2. Vilket var redan mycket bättre men inte ricktigt tillräckligt bra...
 
Onsdag
Vaknade 7, efter 5 h sömn, för att ta mig till stan och på Fysioterapi och bilbesiktning.
 
Fysion gick bra som alltid och bilen gick igenom bestktningen med endast en anmärkning om att framdimljusen är bortkoplade....
 
Säg vad ni vill men jag säger att de e små pet och onödigt skat då man inte enligt lag ens behöver ha framdimljus på sin bil. Min förra bil hade inte de.  Men på den så anmärkte de varje gång om min höger backspegel som har en spricka rätt igenom. Man ser bra i den. Så även de va onödigt skat då man inte enligt lag behöver ha en höger backspegel på sin bil. "Finns den där så måste den fungera" är samma svar som jag alltid får. Men bilen fick godkännt så jag ska väll vara nöjd.
 
Hemma igen så började jag se på serien SKAM. Ni vet den där jätte kända Norska serien om några elever i gymnasie ålder som alla går och pratar om nu förtiden? Nej? ja då är du nog äldre än 25 eller bara helt enkelt missat en av de bästa serierna innom ungdomsserier! Jag ärkenner att jag är helt fast i den serien!
 
Tittade inte bara på den serien utan var på promenad och hade fika med Evelina också på dagen.
 
På kvällen hade jag svårt att soma igen och somnade först efter kl 2 igen.
 
Torsdag
Min mäst produktiva dag. Inte bara såg jag klart sesong 2 på SKam utan jag var även och red med Linda och Linnéa och så var jag hem till Evelina och tittade på Film på kvällen. Ingedera av oss hade sett "Hairspray" tidigare, så nu har vi gjort de! 
 
Den kvällen var första kvällen som jag somnade i nästan lagom tid. somande vid 12 redan.
 
Fredag
Vaknade som vanligt 10 och idag ska jag försöka fixa bort lite julpynt om jag orkar. Men mäst så ska jag börja fixa hushållssysslor... Måste göras förr eller senare i varje fall!
 
Kram från en Eva-Maria :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: