tillbaka i vardagen

Hej
 
I fredags kväll hämtade jag mamma från flygfältet så jag har har inte varit ensam hemma längre (mera än på dagarna då hon varit på jobb då förstås).
 
jaja, helt ensam har jag ju inte varit. Har ju haft mannen i mitt liv med mig :)
 
På helgen var jag hem till Linda och spelade spel med henne Benjamin och Hannes, något konstigt spel om geografi och flaggor, jag sög fullständigt på dem men hade roligt. Sedan tittade vi på Gladiatorerna, som jag aldrig ser på, men vi pratade under reklampauserna och komenterade gladiatorerna, så det var roligt att se på de med sällskap!
 
 
 
På Söndag var jag och red med Moa och Linnea.
När jag kom hem kom jag på idén med att kolla igenom min garderob och rensa allt jag inte använt på år och dagar och omorganisera de mästa.
På kvällen var jag och mamma i bastun och så tittade vi på Qi.
 
Denna vecka har jag bara fortsatt med samma stil som barderoben med med hela mitt rummet. Rensat, städat och omorganiserat en massa. Vet inte varifrån denna tanke kom, men jag kände för att göra förbättringar lite här och var i mitt rum igen. (Kom nyss på att jag aldrig delat bilder på mitt rum här. Borde jag göra de nu fastän jag inte har före bilder?)
 
Förutom att städa och greja här hemma så har jag i tisdags varit på promenad och gick vid eftiset för att säga 'hej' till barnen som blev jätte glada! Fick en massa fina teckningar och grejer av med. Man blir ju lite rörd.
 
 
 
På onsdag var jag till stan och handlade mat för veckan och så var jag på fysioterapi.På fysion konstaterades att min nedrerygg och nacke är i väldigt bra form men att det är vänster sida och axel som är problemet. Ska fortsätta arbeta mera på dem och hitta övningar  som jag kan göra på gymmet för att träna bort smärtan för längre tid och inte bara som tillfällig lättnad. 
 
Efter fysion var jag till Maxinge och titta, hittade en fin grön tröja på seppällä. Sedan köpte jag en takeaway kaffe till mig och en varmchoklad till Moa som jag sedan hämtade upp från hennes skola för att vi skulle och rida.
 
Moa på sentti
 
På torsdag var jag och red igen men med Linda och Linnéa. 
 
Gelic gubben <3
 
Båda turer gick jätte bra och man kunde njuta av solnedgången och så hittade vi ställen som gick att ta galopp på.
 
 
Kram från en Eva-Maria!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: