Bomarsund

Hej
 
På måndag när jag kom fram till Åland hann jag hem till Eckerö och byta klder och äta snabbt fören Linda kom och hämtade mig och vi åkte på äventyr med Evelina, Matilda och Henrika till Bomarsund och det blev den roligaste dagen på länge. Första dagen på öven en vecka som jag kände mig genuint glad. 
 
Lindas tagna bild på helga gänget framför Notvikstornet
 
Vi möttes alla vid Matsoms i godby var vi var och handlade picknikmat och fortsatte resan i en och samma bil mot bomarsund.
 
Där körde vi till Notvikstornet var vi fikade, pratade, fottade och lekte turister helt enkelt. 
 
Linda, Henrika, Matilda, Evelina
färdiga för att duka fram fikat.
Picknicks fika
Notvikstornet
Kanon
Linda tittar utöver vart kanonerna skulle ha nått
Evelina med
Lindas bild på gänget. 
Evelina, Henrika, Jag, Matilda, Linda
 
Från Notvikstornet fortsatte vi till var självaste fästningen har stått och fortsatte med att upptäcka och leka bland kanonerna.
 
Matilda wonder woman 
Linda
 
Vi fick höra via multimedia att det var ösregn och åska i både Eckerö och Mariehamn och när man tittade ditåt så såg man stora mörka måln som sakte kom mot oss. Men tittade man mot andra hållet och upp så var det vacker ljusblåhimmel och sol. Detta bildade en vacker kontrast och ljussättning.
 
 
 
Bomarsundsruiener
<3
 
När första regndroppen kom till Bomarsund åkte vi tillbaka till Godby och hämtade allas bilar och sedan till Mariehamn och Hessburger för att äta. På detta sätt körde vi rätt igenom ovädret och klev ut i ett soligt mariehamn efter att vi ätit. 
 
Jag och Linda åkte tillbaka till Eckerö och så hämtade vi Linnéa och åkte ner till käringsund var vi var på bergena och sedan till bodegan och äta glass.
 
Käringsunds båthus
 
Under hela dagen skrattade jag massor och kände mig genuint genom glad. Det är första gången på länge jag mådde så bra. Så det var absolut värt att komma hem för ett dygn för på tisdag åkte jag tillbaka till Åbo med pappa. Orsak? Ta hand om pappa efter en mindre hand operation.
 
Kram från en Eva-Maria :D :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: