fram och tillbaka till Åbo

Hej!
 
På tisdag åkte jag till Åbo med pappa och hade bara lugn hemma kväll och tittade på film. Nästa dag under tiden pappa var på sin lilla remont så att säga så hade jag ledig tid i Åbo, tills jag hämtade han och vi igen tog bara lugn hemma kväll fören det var tillbaka till Åland.
 
Fastän det bara var en eftermiddag i Åbo så hade jag roligt och träffade vänner.
 
Jag började med att åka ut till Nousis var Onni bor. Jag var hem till han på kaffe och hälsa på alla deras djur. Där var 4 av 6 hunder hemma (2 var med hans föräldrar någon annanstans) jag såg 3 katter tror han sa att de har 4? Sedan har de 2 kaniner, höns, får (som var på sommar bete), 2 hästar och en ponny, och inne hade de ett akvarium med fiskar och ett terarium med sniglar. En hel djurgård!  
 
Onni presenterade alla djur, Hundarna hade rusat ut för att möta mig redan när han öppnade dörren men de andra ver lugnare,och så visade han mig runt på gården före vi gick in och dricka kaffe. Efter det var vi ute och kastade boll med hundarna och pratade och umgicks bara. Det kändes helt bra att vara där. Det kommer nog att bli bra det här, bilr lättare varje gång vi ses. 
 
sorry minns inte vad djuren heter men nere till höger är Onni 
 
Hemma hos Onni var jag tills hans kusin kom kl 14 då körde jag till Nummi var Susse bor. Susse var på jobb men Henni var där så vi tog tårta och kaffe först och efter ett tag så åt  vi tortillas. Efterätten först. Vi pratade rätt mycket och slapp in på rätt djupa diskutioner fören jag åkte därifrån.
 
Följande dag åkte jag och pappa silja hem. Jag sov först i hytten ett par timmar fören vi var på brunch på happy lobbster. Det är den lyxigaste brunchen jag någonsin varit på! 
 
Föst får man bröd och kallskuret, sedan får man varmrätten som man väljer från meny, och till på det får man plocka dricka, smootie, eferätt och fruks från ett stående bord hur mycket man vill!
 
Nu är jag tillbaka på Åland och bilr här enda tills tisdag!
 
Kram från en Eva-Maria :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: