Lite Liesjärvi Lite Åbo

Hej!
 
Blev lite lat i slutet av förra veckan och orkade inte fundera på vad som hänt och skriva om det utan villa sitta och titta på serie och träffa vänner.
 
På torsdag och fredag var vi på en liten annorlunda resa i Liesjärvi. Det var en resa var vi hade fritt att göra precis vad vi villa så vi hade planerat lite gruppsammanhållnings övningar samt egen inre välbefinnande övningar och på kvällen hade vi "masterchef" tävling.
 
För det mästa tog vi det bara lungt och gjorde vad vi kände för, så vi kastade frisbee satt runt brasan och låg i tältet tidigt på kvällen och själv tittade jag på film via mobilen. 
 
Här följer lite bilder med bildtext;
 
En övning var att vi alla satt fast i samma rep och måsta göra olika uppgifter. 
 
 För det mästa så regnede det emn det störde inte oss
 
När det inte regnade så kastade vi Frisbee
 
 mitt bidrag till "Masterchef" tävlingen var Paela med kräftor coh lök samt vildoregano
Tro det eller ej så vann jag denna tävling :)
 
 Till efterätt lagade vi alla choklad bananer och grillade marsmellows
 
 Hanna som stå och funderar på livet vid stranden.
 
 På fredag promenerade de andra tillbaka mot skolan med ett stopp vid ett vindskydd vart vi från den organiserande gruppen kom med bil och lagade plättar och kaffe  åt dem
 
 
Veckoslutet spenderade jag i Åbo och största delen i legenheten ensam med mörklägningsgardinerna för fönstrena och tittade på serie pch åt messa gott. Inget som har hänt och var inte ledsen eller nått men behövde ha sån helt egen tid bara. 
 
På lördag kväll var jag med susse till Auraå och njuta och så kom Jesse och en av dreas kompis dit med och vi var via några barer och plötsligt var klockan så mycket att bussarna inte gick mera (inte nattbussarna heller) så jag fick promenera tillbaka till legenheten som är ca 4 km.
 
Susse och jag påväg att köpa mat
 
Det blev en Cone (?) nån vegetarisk sak med massa gott som syns på skylten.
 
På söndagkväll skickade Onni til mig att han har tid att ses om jag vill och då hänger hans kompis Teemu med occkså som lät jätte bra så jag tog mig till stan och så var vi och spelade biljard. Jag är absolut inte bra på de men jag van Onni för att han klantade sig och la 8an i fel hål.
 
Onni. Han kan spela biljar, han var grym!
Kram från en Eva-Maria :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: