the best off vecka 30*

Hej!
 
Jag börjar vara glogg lat. Skriver nog tills skolan är slut och så ser vi om jag orkar skriva mera när jag kommer hem till Åland nästa vecka eller om jag tar blogg paus. Det ser vi sen.
 
Under förra veckan skrev jag två tentor, en om ryggradslösa och en om allmänt naturkännedom och jag klarade av båda! 
 
På måndag fylde Johanna år så Essi köpte en fin tårta så hade vi lite tårtkalas på kvällen efter at vi badat bastu. 
 
Vacker tårta
 
På tisdag ordnade vi det aldra sista före luopas20års kalaset som var på onsdag-torsdag med en liten stations runda, workshoppar, speednettworking, bastu , disco och brunch. Hann inte ta bilder där för hade mycket att göra och det var så roligt att prata med före detta luopas elever och höra vad de gjort efter att de blev klara natur och vildmarksguider. Vi fick massor med beröm för vad vi ordnat men det skulle inte ha blivigt så roligt som det var om inte da hade gått med på allt med öppet sinne.
 
På fredag hade susse ett litet hejdå party hemma hoss sig för hon åker iväg till Portugl med Jenni efter att skolan slutat. Där spelade vi Alias och pratade och umgicks. Det var rätt star luopas förstärkning där då hälften var klasskamrater. Liisa kom till mig och sova och så var vi till susse på frukost följande dag. 
 
Middags hos susse på golvet
Anite spelar ukulelle till susse
Cayrzy Alias
Susse jag och Liisa
 
***
 
Annors har veckoslutet gått snabbt, allt för snabbt. Har hunnit vara på Pizza med Susse och hem till Onni med Teemu och umgås och vara med djuren och prata. Har kommit en lång väg med vännskapen och fick pratat med Onni lite nu och vi ska fortsätta ses när vi kan. Men det är såklart alltid lättare att vara med han då Teemu är med. 
 
Imorgon är det dags att åka till skolan för sista gången. Har packat allt som jag vill ha med mig hem då jag inte vet när jag kommer tillbaka till Åbo igen och packat det jag behöver med mig till sista utflyckten och skolavslutningen. 
 
Kram från en Eva-Maria :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: