Ekenäs

Hej!
 
Det är ett år sedan jag senast var till Ekenäs så det var nog på tiden att ta sig dit igen. 
 
Jag åkte dit i torsdags, första Juni, min födelsedag, efter att jag varit på sjukhuset Neo. Jag merar bra start på fördelsedagen med att besöka sjukhus...
 
Tillbaka till Ekenäs. Jag hade bestämt att komma dit och träffa Vanja min kusin då vi pratat rätt mycket på Facebook på sistone och så hörde jag med de andra som jag känner där med och sa att jag kommer över en dag. 
 
Axo, Cecci och Emppu som jag inte sett på över ett år eller haft någon kontakt med alls svarade jäte glatt på mitt meddelande och det resulterade att jag blev i ekenäs enda till Lördag istället för att bara vara där över Torsdag.
 
Det var bra för då hann jag göra mycket mera. 
 
Jag hann träffa mina kusiner Vanja, Robin och Nikolaj på Torsdag och även en scout kompis Hanna som jag lärde känna i Karis i hörtas.
 
Senare på Torsdag mötte jag upp Axo, Cecci, Emppu och Emppus kille på torget och så var vi en sväng till Santa Fe på kaffe. 
 
På kvällen satt jag på Draksviks områdets brygga med Cecci och Axo och pratade igenom allt kul och mindre kul som hänt under ett års tid. 
 
Axo och Cecci
 
 
Axo bor alltså inne i Draksvik och jag fick bo hos han under min vistelse i ekenäs. 
 
Följande dag var jag med Vanja igen och vi körde ut till Bromarf och tillbaka för att döda lite tid och ha nått att göra. 
 
Vanja
 
På eftermiddagen var jag till Cecci och träfffade hennes kille och även hennes bror Martin som är 18?!?! när hände de ? haha Det var jätte roligt att se dem.
 
Vi var till S-market och alko. där utanför träffade jag någon som kände mig men jag kom inte ihåg honnom. Tydligen en som gick på gymnasiet då jag var där på utbyte för hela 5 år sedan. 
 
På kvällen var jag hem tikk Kimmen, min gudfar, på middag och pratade en massa. Skulle bra ha kunnat blivigt dit längre men måsta hämta Axo från Karis och före de plocka upp Cecci från henne.
 
När vi hämtat Axo var vi till Baywhatch terassen på ett par kalla. Dit kom även Nette och hennes kille. Vi hade jätte roligt allihopa och jag skrattade så att jag fick ont i magen. När Bayan stängde var vi till Albatros ännu och satt där ett tag fören vi bestämde att det var klart för kvällen och vi åkte hem. 
 
Förljande morgon tog jag och axo morgonkaffe utomhus och jag fottade lite med Kodak kameran fören jag körde Axo till Karis var han skulle på studentkaffe och jag åkte tillbaka till Åbo var pappa väntade :)
 
Draksvik 
Kram från en Eva-Maria :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: