Lugnt på Paradisön

Hej!
 
Hemma på Åland och fick det mästa ilskan mot skolan bort med att skriva ner det här på bloggen. Så det har varit helt lungt och bra här på lilla paradis ön.
 
på torsdag var jag till stan med Henrik och pappa som sälskap på dreas ärenden och hämtade mamma från jobbet och så var vi alla till matafären och storhandlade.
 
på kvällen var jag med Linnéa och deras hund Willma på promenad till käringsundsbergena och satt där ett tag och pratade.
 
Hade melon med mig
 
På fredag var jag och red med Linnéa ut i skogen. Hon hade Minerva som bara äter hela tiden och jag hade Minelli och red först så hon var rädd för allt! Då det gick inte helt bra men inte gick det dåligt heller.
 
Minelli lysnar efter farliga djur i skogen
 
Linnéa hälsar på BG
Efter ridningen var jag med pappa till Hugos (närbutiken) och köpte muld och annat som vi glömt dagen före. När mamma kom hem var mamma, pappa och jag till växthuset och köpte jordbubb-, tomat- och gurkamplar och en massa örter.
 
Efter middagen gjorde jag bastukvastar till oss så hade vi lite lyx bastu med ordentlig bjärkdoft och så slapp man i poolen och svalkade sig  emmallan då den är tvättad och fylld nu :)
 
 
bastu kvastar!
 
 
 
På lördag planterade jag allt vi köpt från växthuset och gjorde lite annat trädgårdsarbete.
 
passligt väder för trädgårdsarbete
Till middag blev det raklette med kladdkaka till efterrätt för vi firade min och Henriks födelsedag lite sent. Nu när alla var hemma och så så var det bra att passa på.
 
 
 
på söndag red jag igen. Jag och Moa var på banan med färdigt uppvärmda lite trötta hästar så man fick övertyga dem lite att de hade krafter kvar att röra på sig ordentligt och det gick bra till slut.
 
Minelli
 
Efter ridningen var jag till Linnéa var Linda var med så var vi till bergen och satt och fikade och pratade. Linda har nyss komit hem efter semester så hon är brun och fin och Linnéa är också brun för hon solat på sin altan och så är det ju jag... jag blir aldrig brun!
 
fritt fram att gissa vem som är vem...
 
Vi satt där och fikade, pratade, lyssnade på musik och tog lite bilder och så var jag och badade i havet!
 
 
 
Sedan var jag hem för att hjälpa med middagen som blev...
 ...Fylda tomater!
 
Kram från en Eva-Maria


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: