midsommar

Hej!
 
I torsdag träffade jag Onni. Föst var han och jag till Auraå och sitta och prata medans vi väntade på att hans kompis Teemu kunde komma med oss. När Teemu kom var i till butiken fören vi gick till parken för att  kasta frisbee med den nyinköpta frisbeen (som jag fick som minne) och åt våran picknick i form av fylda baguetter. 
 
Efter park hänget var vi på kaffe och sedan hem till Teemu var tiden bara flög förbi. Plöttsligt var klockan långt över midnatt och jag hade en färja att åka med nästa morgon så jag åkte till lägenheten.
 
På fredag åkte jag med silja hem och sov hela resan för att ha ens en liten chans att orka fira midsommar.
 
Jag var ensam hemma så jag firade midsommar hemma men med Linda , Evelina och Linnnéa som gäster och vi åt grillat och ost, kex, räkor och vattenmelon, vindruvor, sockerkaka och glass och lagade messaor med roliga drickor. 
 
mina tjejer :) 
fördrink made by Linda
ute kylskåp
 
På kvällen var jag Linda och Evelina till Käringsund på dans. Där var det inte samma band som förr så det var ingen pardans känsla så för det mästa var jag ute på terassen och pratade med folk.
 
 
Jag blev och pratade med en kille från Gävle och snart träffade jag hans brorson som var i samma ålder (kompliserad familje historia) Evelina och Linda träffade dem med och så var vi tjejer in och dansa en sväng fören vi gick ut igen och där träffade vi gävle killarna igen. 
 
Det slutade med att jag körde hem en trött Linda och (jag körde även hem en Simon som betalade) och hämtade jag Evelina och gävle killarna och så var det en liten lungn efterfest hemma hos mig och vi satt i köket och åt matrester och pratade.
 
På Lördag kom Linda och Linnéa hem till mig igen och evelina hade sovit över så åt vi lunch tillsammans fören jag var tvungen att köra framochtillbaka genom hela Åland för att föra reservbilnycklar till min kära bror som förlaggt sina nycklar för dagen. Det var väll kul att ses och slippa ut och vädra huvudet nog så helt fel var det ju inte.
 
Han bra hem till Eckerö fören jag skulle hämta Moa och vi var till stallet och fixa hästarna i ordning tills Linnéa kom med oss och vi red på banan.Eller ja vi var på banan. Kan inte kalla de jag gjorde för ridande. Orkade knappt göra en ordentlig volt utan att ge upp i mitten med  drivandet och styrandet. Ärligt var det min sämsta ridning någonsin. Hade noll motivation och ork. så pinsamt.
 
På söndag vattnade jag blommor, kollade poolen städade hemma och packade väska fören jag var till stan och hamnen för att ta båten tillbaka till Fastlandet.
 
Sov igen på båten och pluggade lite växter. Fick även bestämt med Onni att han slipper till Lägenheten och sova hoss mig för att det är närmare hans jobb än att komma ända från Nousis. Vi tittade på en film (21 and over) före vi gick och sova.
 
Idag sa jag hejdå till Onni när han gick till jobbet och så hämtade jag Susse och körde till skolan.
 
Kram från en Eva-Maria :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: