ridning, bio, promenad och iväg

Hej!
 
Mina, så klaade, 'extra lediga dagar' på Åland är nu över och jag skall återförenas med klassen i Öst-Finland på Lördag. Så jag fick göre det bästa av den tiden jag hade kvar på Åland nu.haha skojade bara. Kommer ju snart tillbaka. Redan till Midsommar är jag hemma igen.
 
På måndag var jag och red med Moa. Vi var på banan och jag hade Minelli. jag gjorde mycket övningar utan stigbyglar och koncentrerade mig mycket på händerna och sittsen, så jag hade ordentlig treningsverk i ben och magmuskler efteråt.
 
Minelli
 
På kvellen var jag ut på promanad med Evelina och fick höra vad hon hade tyckt om hennes och Lindas resa. Låter som om de har haft jätte roligt och jag är lite avundsjuk på att de båda är så bruna och fina.
 
Evelina
 
På tisdag bygde jag och pappa körsbärsträdets bur, likadan som förra året men med grönt nät och blev klar mycket snabbare för vi båda viste hur den skulle se ut och ingendera var värre skadad i år.
 
Mot scoutmöte
 
På kvällen var jag på scoutmöte och efter det var jag med Linda och Linnéa och titta på Baywatch på Bio. Den varfull med humor och helt ok story, och så var ju Zac Efron med, så det var en bra film.
 
Linda Linnéa jag 
 
på onsdag morgon var jag till stallet med Linda och Linnéa och vi valde att rida ut. Jag fick ha BG min egentliga medryttar häst som jag inte ridit på över 1,5 år. Linnéa hade mInelli och Linda Minerva och allt gick jätte bra. BG var sitt vanliga stressade jag och skulle hälst av allt velat galoppera hela hemvägen men lyssnade. Minerva försökte äta och Minelli gick med och gjorde inget väsen av sig. Allt som vanligt och så klart vi 3 ryttare som satt och skrattade för det mästa.
 
 BG
 
Efter ridningen var jag till Bodegan med Moa och delade på en natcho tallrik och så gick vi till käringsundsbyn och tog glass där.
 
Bodegans natchotallrik
utsikt
 
Torsdag var det dags att åka tillbaka till Fastlandet, så gjorde inte så mycket mera den dagen än satt i hytten och tittade på serie.
 
I väntan på båt i hamnen... 
 
Idag, Fredag, har jag packart , så gott som klart, för Öst-Finland och så har jag varit på dejt.

*mitt samvete: OMG Eva inte nu igen, Är du helt "he is the one" igen?
 *Jag:JAAA <3<3 han är underbar  
*mitt samvete: Vad ska man göra med dig?!
 *Jag: Jag vet inte :'(
 
(Bild från torsdag morgon hemma)
(ny träja från H&M köpt före bion på tisdag)
 
Snart iväg mot Tammerfors var jag får bo hos Eveliina igen och imorgon blir det en lång körning...
 
Kram från en Eva-Maria :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: