ärligt och öppet

Hej
 
Denna vecka är så att vi varit på skolan som vanligt tisdag och onsdag och så har vi utflyckt  torsdag och fredag. Sedan är jag ledig i 3 hela veckor!
 
På tisdag hade vi padling, var dock inte ensamma på sjön, det flög massor med svalor vid vattenyten som fångade kryp.
 
På eftermiddagen fick vi feedback från förra veckans friluftsdag vilket var endas positift och förbättrande. 
 
Efter skoldagen var jag och ett par andra och byggde upp färdigt nästa dagens parcour station och så hade vi bastu kl 20.30 på kvällen. 
 
Efter bastun, alltså efter 21.00 satte jag mig i bilen och åkte till Tavastehus för att sova över hos Marko.... Bra idé? börja inte äns.... Jag vet inte? Kunde helt enkelt inte hindra mig sedan han planterat den idén i mitt huvud redean förra veckan.  Hemma hos han började vi se på Eurovision Song Contest. Missade dock de 6 första bidragen men kan inte göra så mycket åt de.
 
På onsdag behövde jag inte vakna fören lite efter 7 för skolan började inte före kl 9 för vi hade friluftsdag för ett annat lågstadie igen. 
 
Jag var på Parcuor stationen med Hanna och Riika och 3 andra 'personliga trenare'-studeranden. Våran station gick jätte bra och barnen hade jätte roligt. Det var ju inte helt klassisk parcour då vi hade byggt som en hinder bana i skogen men idén var lite samma, man skulle ta sig så snabbt och smidigt som möjligt igenom banan.
 
Efter skolan var jag med Tomi och Johanna till butiken och jag köpte glass och så lämnade vi min bil i 'Saari nationalpark' så jag har bilen klart där när våran utflyckt slutar där på fredag.
 
Nu sitter jag i rummet, lyssnar på musik, ska se på serie, packa min rinka för imorgon och senare så är de bastu.
 
Ja mina 3 veckor ledigt; det är alltså de 3 veckor som skulle vara praktik. Jag har alltså sökt långt över 10 praktik ställen och alla har svarat att det inte finns behov, plats, eller tiden är för kort och de har ingen nytta av mig, så tappade humorn och tålamodet med att söka. Under denna vecka har jag endå försökt ännu till två andra ställen men sen fick det räcka. jag gav upp hoppet helt. 
 
Jag har annors med börjat tappa humorn på denna skola och är mäst bara iriterad på lärarna. Förra veckan började jag känna att jag har någon sorts orke gräns kommer rusande emot mig, så kanske lika bra att ta en paus igen från skolan på detta vis. Kanske därför jag tar chansen att göra nått som jag vill fastän det är likte konstigt att åka till nån bara över en natt... 
 
Pratade med läreren Asko idag om mitt mående och praktik letandet och han förstod mig för en gångs skull. Så jag har rätt till att ta ledigt nu, vilket känns bra.
 
Så nu tänker jag bara vad jag ska fylla dessa 3 veckor med? Seriöst Eva? Kanske jag bara borde åka hem och ta det lungt och återhämta mig på rikitgt så jag sedan är redo för de sista 2 månaderna på skolan.
 
Kram från en lätt förrvirrad Eva-Maria :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: