återhämtning

Hej
 
Hemma på Åland igen och har bara tagit det lungt, haft sovmorgon varje morgon och inte gjort mera än de jag absolut måstat eller haft ork och lust med. Rätt snabbt har jag börjat må bra igen och stressen är väldigt tillfällig mera. Snart skall jag väll måsta ta tag i skolarbetet igen och börja plugga igen. 
 
Kom hem på Lördag. Då var jag bara hemma med mamma och tittade på film och tog det lugnt. På söndag skulle jag ha varit och ridigt med Linnéa men hon blev sjuk men jag var ensam och red på banan. Första gången sedan olyckan som jag ridigt ensam så var lite nervös men det gick jätte bra. Jah hade Minelli och denna gång med spö och sporrar då hon inte har ett eget driv och hon inte tycker om att vara ensam. Hon gnäggade 2 ggr under våran timme. 
 
På måndag var jag med Linda till stan som sällsakp på hennes ärenden men det eskalerade till en shopping resa för min del. Jag hittade en jätte bra vit kavaj och en fin topp på H&M som jag kände att jag absolut behövde så... bye bye 60 €. Det är OK, Jag menar Linda hade rätt "Det är inte alla dagar men hittar en bra kavaj"
 
Ja- Linda äter riskaka och jag äter glass...
 
Tisadg var en fin och solig dag så jag var ute i trädgården och klippte bort torra och döda blommor från förra året så att de nya har plats att växa. Och så passade jag på att tvätta fönster. 
 
trädgårdsarbete är inte min favorit men med lite musik så går de fort 
 
Onsdag var inte lika fint väder så jag stannade inne och torkade damm som det mäst produktiva. annors låg jag i sängen med Jansson bara och myste.
 
janssson <3
 
På kvällen var jag till stallet med Moa och Linda och vi red ut. Jag hade Selma, en islandshäst. Hon är så söt! Hon var lugn och snäll i skritt, trav och tölt men i galoppen var hon en raket. Ärligt men kände hur hon bara knuffade fart med hovarna i marken och när man tog tag i henne så bockade hon i protest, och allt detta med öronen helt frammåt och jätte gald. haha, tycker så om henne och är roligt att få rida en sågan häst igen som har lite bus ibland. 
 
Först är Moa på Senti, andra är Linda på Minerva
 
Kram från en Eva-Maria :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: