Långhelg Hemma på Åland

Hej!
 
Vilket underbart väder det har varit hemma på Åland i helgen, varmt och sol! Jag har inte träffat så många eller gjort så mycket, vilket passade mig perfekt. En mycket lyckad och bra långhelg enligt mig.
 
Jansson var glad att se mig <3
 
På Fredag vakanade jag redan vid 9.30 fastän jag tänkt ha sovmorgon, tror inte min kropp var redo att låta mig sova ut ännu då. Gjorde inte så mycket mera än att hjälpa till här hemma. Henrik och Elin kom vid 13 tiden och så satt jag ute på terassen i solen och pratade med dem. På kvällen var jag hem till Linda för att prata och så tittade vi på lets dance och åt poppcorn.
 
 
På Lördag sov jag ut. sov enda till 11.30 (vid andra ord sov jag så gott som 12 h). På eftermiddagen var jag till stallet och jag och Linda red lektion. Denna gång bytte jag häst från Gelic till Minelli. Vi gjorde jätte många roliga övningar och mycket utan stigbyglar, vilket har resulterat i träningsverk.
 
På kvällen var jag till Linda var vi gjorde oss i ordning för utgång. Först var vi ut till Indigo för att ta några gals och där pratade vi lite djupare om samma änmen vi hade pratat om kvällen före. 
 
Tack Linda för att jag fick låna din tröja :)
 
Sedan var vi till Arken. Där var det en kvinlig DJ som är underbar! Hon spelar de bästa låtarna och mixarna. SÅ bra musik! Jag Hade hur kul som hälst. Har träningsverk från allt dansande med. Vi var ute enda till 03.30 då vi gick och köpte pizza och så körde vi tillbaka till Eckerö. I säng var jag 04.30.
 
På söndag sov jag igen till 11.30 (11.29 för att vara exakt, för jag hade satt en lapp på köksbordet var det stod ; 'Väck mig senast 11.30 och tidigast 11.29 //Eva') 
 
Sedan körde jag pappa till hamnen och var själv till matbutiken och köpte met för att laga middag till mig och mamma. Det blev Tosk med ost och räkor och en sallad med kummitvete. På kvällen tittade jag och mamma på filmen SALT. Den var helt bra men inte lika bra som en tidigare film med Angelina Jolie som heter 'Wanted'.
 
Måndag. Idag. har ätit frukost, hunnit fortsätta leta pratkik plats som jag snart ger upp på då jag ärligt har frågat över 15 ställen och bara fått nekande svar. Men har jag inte praktik så har jag sommarlov väll ? haha .
 
Nu ska jag packa ihop mina saker som jag skall ha med till fastlandet och så ska jag åka ed eftermiddags båten tillbaka.
 
Kram från en Eva-Maria :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: