mjukgalss och kladkkaka hela vecka

Hej!
 
Deta var min sita vecka ev min "praktik" (läs ledighet) som jag tänkte spendera på Åland. På Fredag har jag klass träff med gamla klaassen och så tänkte jag spendera en vecka på Fsatlandet och träffa vänner och släkt. Lite som en Finsk roadtrip i stil med den jag gkorde i Sverige före jag åkte till Lappland.
 
 På måndag åkte jag in till stan för att sköta en massa erneden. Jag var dels till Silja kontoret och bokade resa och fick Ålands klisterlappar till alla i familjen och så var jag via posten och butiken och annat som jag inte minns. Inget livs viktigt att göra i stan egentligen men saker som endå är lättare att göra med tid och genom att ta sig till plats. Roligasre med Resan till stan var att Linnéa åkte med både in till stan och hem för hon hade en kors skoldag så jag anpassade mig enligt hennes skola. Efter att Linnéa slutat var vi till Smarket och köpte klass fören vi åkte tillbaka till eckerö.
 
 
På tisdag var jag och red med Linda vid 12. Vi fick rida ut igen då banan inte var vattnad så jag valde att ännu en gång ha Selma. Vi red ner till en liten strand var vi vadade med hästarna ett tag fören vi fortsatte våran ritt. Allt gick bra och lugnt tills vi var på en grusväg tillbaka hem mot stallet. Då la våra båda hästar av i galopp och bockade. Jag trodde Linda skulle trilla av, men hennes häst slog upp huvudet så hon bet ihop tänderna med sån kraft att det resulterade i att hon skall boka tid till tandläkaren och slipa till en tand som blev lite skadad. Däremot trillade jag av när båda min häst lugnat sig och stannat. Det gick rätt snabbt så plötsligt satt jag bara där på marken och tittade upp på lilla Selma som såg glad och busig ut. Man Behöver inte alltid trilla av för att skada sig, och man behöver inte alltid skada sig bara för att man trillar av. Ironin
 
 
 
På kvällen var jag med Linnéa på picknick på Post och tullhus stranden och åt kladdkaka med grädde och jordgubbar och pratade om lite allt möjligt. När det blev kallt och vi ätit klart så var vi ut och gick med deras hund Willma istället. 
 
 
 
På onsdag packade jag de jag behöver ha med mig till Fastlandet och säker rätt mycket mera för det blev rätt många kassar igen. Hur lyckas jag alltid med de? 
 
Sedan var jag med Henrik till stan som skulle hämta lite bil delar och så var vi via butiken och en byrunda fören vi åkte hem så att vi båda skulle kunna plugga.
 
När han pluggat och jag inte orkade mera övertalade jag han på att ta en promenad med mig till Bodegen och äte mjukglass. Det var inte så svårt att övertlala han nog. haha.
 
 
 
Hemma igen så fortsatte jag plugga och så förberede vi maten tillsammans före mamma kom hem.
 
På kvällen körde jag till Eve och kom dit sammtidigt som Linda så Promenerade vi alla tre till Bodegan (igen) var jag såklart tog kladdkaka med mjukglass . Sedan var vi till bergen och pratade lite djupare saker och doppade fötterna i det kalla vattnet. 
 
Älskar dessa tjejer <3
 
Torsdag, dagen jag åkte ivåg från Åland och tillbaka till Åbo. Hann inte göra så mycket på morgonen och på¨båten så satt jag i hytten och tittade på serier.
 
När jag kom till Åbo så skrev jag till Susse och jag åkte hem till henne och Jenny var vi pratade lite och gick igenom våra skolarbeten tillsammans och läste igenom varandras för att få kritik och komentarer.
 
Idag (fredag) ska jag packa för i helgen är det klassträff i Evo nationalpark. vi ska vara ute och vandra och campa i tre dagar. 
 
Kram från en Eva-Maria :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: