Våren är på väg

Hej!
 
Jag skulle vilja skriva nått hit i bloggen igen men känner att jag inte har nått speciellt att berätta sammtidigt som det händer en massa just nu. 
 
 
Våren har kommit till Lappland och snön har fallit ihop och minskat, snön är borta frpn träden och istappar syns vid var och varannat hus. Jag själv har ne massa vårkänslor och håller på att planera sommaren i mitt huvud som bäst. Har så mycket jag vill göra och så många nya vänner jag vill träffa, små och stora äventyr att åka på och  födelsedags kalas att åka till. Försöker lägga tankarna på is ett tag och ta en sak i taget. 
 
 
 
Jag är ju trott allt här i Lappland hela April! Känslorna över att snart åka hem är om något många och i strid med varandra. Jag är så glad att få åka hem till sommaren och föräldrarna, Få sitta på terassen och vara på trygga bekanta Ålandoch jag har lätt att åka därifrån iväg på mina äventyr. Men tanken på att lämna alla fina vänner bkanta och djur här gör ont. Specillet när det inte är bara en eller två personer som säger att de vill att jag stannar och att jag inte behöver åka tillbaka. Jag vet att jag skulle ha jobb här över sommaren med. Trösten i detta är då att detta inte kommer att vara "hejdå" utan det kommer att vara "på återseende" för nästa vinter kommer jag tillbaka hit på jobb!
 
 
Jag är så lyckig att jag har hittat detta jobb. Ett jobb var jag trivs och känner mig lugn. Ett jobb var alla gillar mig och jaag får så mycket bra respons. Ett jobb var det inte är nån stress om nått går fel, alla gör vi misstag och lättare är det om man kan skratta åt det. Bästa är hur mycket jag får vara ute och jobba med djur.
 
Sommaren kommer dock att bli helt fantastisk! detta är bara få planer och möjligheter som jag leker med i mina takar
 
  1. Köpenhamn i Juni för att träffa Susse från kuopas20 klassen
  2. Norge roudtripp, upp längst med svenska kusten och ner längst med norska kusten.
  3. Härma Powerpark för att ha kul på nöjesfält och köra GoCart
  4. Åbo. Måste via Åbo för att träffa vänner som Teemu Onni och Anita 
De e långt tills sommaren än... det är ju endå 1 m snö utanför fönstret ännu. Så ska försöka leva i nuet. Speciellt när jag har lite över 3 veckor ännu här! 
 
Kram från en Eva-Maria :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: