Evelina på besök

Hej!
 
Jag blev så glad när jag för lite över en månad sedan fick höra av Evelina att hon skulle villa komma upp till Lappland på besök och att hon köpt flygbiljetter och fixat hyrbil för att ta sig hit. 
 
I tosdags kom hon och stannade fram tills måndag. Som ni vet om ni läst förra inlägget så hade jag mycket på jobbet förra veckan så mästa så fick Evelina hjälpa till med morgon arbete och hänga med mig på jobbet under dagarna och kvällarna. Det var en räddning att hon kom och att hon inte hade nått emot att arbeta lite då det underlättade mycket för mig och vi kunde ju endå umgås undertiden vi arbetade.
 
Det var full fart med att sköta allt jobb, mirikas hus och hund, flytta på söndag, hämta nya volontärarbetare, ta emot nya praktikanter, släd tuer en kväll och allt annat som var tvunget att göra om Evelina hälft hanmade att vara med på för det fanns inget annat alternativ för mig än att göra aööt detta. Men vi han med annat än jobb med. 
 
Vi var på Selvä Pyy och åt hamburgare.
Evelina fick komma med på häst och släd tur.
Vi var och åkte skidor i Ylläs.
Vi var på Pizza.
Filmkväll
Vi var upp till toppen av Ylläs med gondol. 
 
Huvudsaken för mig var att Evelina hade ett trevligt besök och för henne var heöla besöket att få träffa mig så vi var båda väldigt glada. Det var jätte roligt att hon kom! 
 
Och Evelina du får komma tillbaka nästa vinter igen på besök så ska vi se en vecka då chefen inte är bortrest så har vi mera tid att göra annat än bara jobba.
 
 
Kram från en Eva-Maria


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: