Luopas20 Reunion

Hej!
 
Det är snart ett år sedan jag blev klar natur- och vildmarksguide och det var dags att hålla våren första officiella Luopas20 klassträff. Den hölls i Akaa, Finland hos Onni nära Toijala. Alla slapp så klart inte men ett bra gäng på 9 personer var på plats.
 
 Gänget på den lilla söta bryggan
 
Jag och Anita åkte dit tillsammans från Åbo och anlände där efter klockan två som sista på plats. När alla anmälda var på plats fick vi en rundtur och information om var man får vara och vad allt man fick använda. Efter rundturen var det klart att det blev simmning då det var en dag med 30 grader varmt ute.
 
Bastu och bad
 
Efter bad och brygg häng var det dags för mat. Onni bistod med potatis och lax, och sirle med sallad, resten med egen dricka och gott humör. 
 
Jarko, Jukkis och Hanna
 
Resten av dagen gick åt att bada i sjön och bada bastu och sitta på bryggan och umgås och prata om allt möjligt. Vi tog en i taget som fick berätta vad den gjort efter att skolan tog slut och var planerna för resten av året är. 
 
Jukkis, Anita och Eki och den superfina solnedgången
Följande dag var det bad och häng igen före vi åkte tillbaka hemmåt. Jag och Anita åkte dock inte hem direkt utan vi åkte till Ruissalo och bada och ännu efter de tillsammans och äta på skärgårdsbaren. 
 
Jag och Anita i Ruissalo
Kram från en Eva-Maria :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: