weekend i Uppis

Hej!
 
Har inte skrivigt på ett tag igen tydligen. De händer en massa roligt i mitt liv men känner att jag vill ha de avklarat eller iallafall börjat ordentligt före jag kan dela med mig av de på bloggen mera. Det är delvis lite körkorts uppgraderingar och sommarjobb som jag ska dela med mig av senare. Men nu tänkte jag dela med mig av min lilla veckoslutsflyckt till Uppsala
 
Jag ska snart börja sommarjobba och detta var sista veckoslutet före det, så jag kände att jag vill iväg någonstans och Uppsala vann över Åbo för att det är närmare och har mera tid att vara där.
 
På Fredag åkte jag med Eckerö Linjen kl 13.30 från Eckerö till Grisslehamn och var framme i Uppsala kl 16.30 (lokaa tider) och då checkade jag in på Hotell Elite Academia. Ja, jag bode riktigt på hotell denna gång! Hotellet är helt nytt och jätte fint med trevlig personal och förmånliga priser, det ligger nära till allt då det är prscis vid tågstationen. 
 
 
 
När jag hade gjort mig bekant med mitt hotelrum så gick jag ner och åt på 'Bishops arm' och efter de var jag på kaffe med Biana inne på stan. det blev en Frappetchino Coco Choko till mig. 
 
 
 
Tydligen hade det blivigt lite förvirring med Evelina med vilket veckoslut jag skulle komma så hon hade tydligen mera tid att ses än vad jag trott från början. Hon hade så bra med tid att vi var ut på nattklubb efter att hon slutat jobba på Gottlands Nation. vi var ut till BJ, en nattklubb vid namn "Birgerjarl" men kallas BJ. Det blev jag , Evelina och hennes kurskompis Sebastian som var ut och dansade loss.
 Inne på BJ hade de rökmaskiner som var lite för efektiva för mig då jag inte kunde se mina egna fötter då de slog igång. Det enda jag såg var blinkande färger från lamporna och vit dimma, inga skepnader inga skuggor ingenting utom vitt och lila, blått blinkande. Jag tappade helt bort vad som är upp och ner och kände att det var människor runt om mig men viste inte hur nära och vilka de var, så jag tog tag i Sebastians arm varje gång. Skakade av mig känslan rätt fort efter rökinvationerna de de första gångerna men rätt snabbt men efter ett par gånger blev det för mycket så vi gick ut på terassen istället var de även hade musik. 
 Ute var det mycket bättre med allt, inga rökmaskiner, friskare luft, svalare, mindre trångt, bättre musik (i min smak) och jag hade bättre helheltskänsla då man såg vem de var man dansade med hela tiden.Hade påriktigt jätte roligt där. Fem minuter före BJ skulle stänga så sa Sebastian att det är bättre att gå. Just när vi hade fått våra jackor och gått för att hämta Evelinas och Sebastians cykel så förstod jag varför. När musiken dog hördes när alla små partypinglor och -gossar protesterade och andra fortsatte sjunga på den låt som senast spelades.
 
Jag var tillbaka på hotellet ungeför 03.30 och släckte lampan vid 04.00 så var mycket nöjd följande dag då frukosten var enda till kl 11. Det betydde att jag inte behövde vakna fören kl 10.00 från min sköna stora hotell säng. Gick ner på frukost och åt allt de vanliga som bröd, müsli, bacon och äggröra och så lagade jag 2 vofflor åt mig med grädde och notellla. LYX! 
 
Senare så var jag med Evelina och hennes kompis till Gottlands Nation och hängde med dem och hjälpte till lite i köket medans jag väntade på att Niklas skulle komma till stan och vi kunde gå ut och gå.
 
Jag och Niklas gick inte så långt fören vi bestämde oss för att det var för varmt för att gå och prata så vi satte oss ner vid Fyåresån var vi hängde i några timmar och bara var snackade. 
 
 
 
På kvällen var jag på promenad med min GoPro. Ja jag har en GoPro! Bästa mamma och pappa ordnade den bästa födelsedagspresenten på länge! Testade lite hur alla funktioner fungerar, som kamera, video, timelapps och så alla vinklar, bildbredd och bara gjorde mig van vid att använda den. vissa av dessa bilder är tagna med den. 
 
 
Har man på för vid syn så får man sina fingrar med då man håller den lilla kameran konstigt och så blir byggnader och annat lite felvridet...
 
Annors hade jag lugn hotell kväll och tittade på film och njöt av egen tid. Följande var det dags att packa ihop och göra sig klar för utcheckning efter frukost och sedan avr jag med Evelina på promenad som slutade med åhäng de med före jag tog bussen tillbaka till grisslehamn och båten hem till Eckerö var jag var kl 18.00
 
 
Kram från en Eva-Maria ;D
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: