Sjukledig

Hej!
 
Hela denna vecka har jag inte varit på jobb på grund av att min förskylning har äntligen kommit ikapp mig. 
Har en längre tid försökt att bli av med förskylningen med Panadol Forte men den har egentligen bara skjutit fram förskylningen och gjort den värre. Så förra veckans söndag när jag var ledig och inte tog panadol så vann förskylningen. Eller Influensa B om det nu var det som grott i mig ett tag.
 
 
 
Var iallafall bort från jobbet på måndag och tisdag för att jag hade ont i halsen, hosta, snuva och all kraft var borta, orkade knappt lyfta vattenkokaren om den var full med vatten. Mästa tiden så försökte jag sova men vaknade alltid i panik av att jag inte fick luft. När det blev lättare att andas på onsdagen så sov jag hela dygnet igenom och bestämde mig för att ta mig till sjukhuset på torsdag.
 
På torsdag mådde jag dock mycket bättre, ingen snuva och ingen hosta men hade ont i hela kroppen och speciellt näsan och bihålorna gjorde ont. Så jag tog mig till sjukhuset och fick reda på att jag har bihåleinflamation. Jag fick sjukledigt resten av veckan och Amorion, som är antibiotika  och Duact som ska minska svulnaden i slemhinnorna och på så sätt minska slembildning. 
 
På sjukhuset hade jag rätt hög puls, förljande morgon vaknade jag med hjärtat bultandes i bröstet och mätte själv pulsen till över 80 vilket är allt för höggt och det var efter att ha sovit en god nattsömn. Hela fredagen reagerade jag många gånger på att min puls var hög eller att hjärtat slog hårt i bröstet. Jag var även mycket tröttare och sov mäst bara hela tiden, Höll mig gärna i säng även för att jag bara vinglade och kände mig svag och yr när jag stod upp eller satt upp ett längre tag än bara för att dricka te.
 
I dag (Lördag) läste jag igenom bipacks sedlarna och upptäckte att sömninghet,svindel och för snabb hjärtrytm / hjärtklappningar är bieftekter som kan uppstå av att man tar Duact. Så jag rang till sjukhuset och berättade detta och de bad mig att sluta ta duact omedelbart och bara fortsätta med antibiotiken då den är viktigare.
 
Biverkningarna kan fortsätta lite hela dagen men har det inte blivigt bättre på måndag så ska jag ringa igen.
Vet inte om det är psykiskt eller om det redan har hjälpt lite eller om jag entligen är på väg att bli frisk igen för jag känner mig lite piggare och orkade gå lite ut i solskenet med utan att svimma...
 
Kram från en Eva-Maria


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: