På Återseende Lappland

Hej!
 
Dagen har kommit då jag lämnar Lappland och åker tillbaka hemmåt. Idag kör jag till Rovaniemi var jag lastar bilen ombord på natttåg och åker ner till Åbo. I Åbo kommer jag att stanna i några dagar för att träffa vänner fören jag tar sista ettappaen med båt till Åland.
 
Känslorna är blandade så klart, vilkt är bra. Jag värkligen älskar detta jobb och mina chefer gillar mig och litar på mig, även när det inte går som planerat.
 
Har varit svårt med vissa praktikanter då jag bott tillsammans med dem men i slutändan så har de varit endå vänner som man sagt att man ska träffa igen. Just nu är de Anni här som är helt fantastisk, det harmar att inte hon var här tidigare för hon är en sån person som jag skulle vila ha i mitt liv, Som tur så finns det multimedia i alla sina former så att man kan hålla kontakten.
 
Men slask och leran som varit nu sedan påsk har nog gjort det lättare att vilja till södra finland var, vad jag har hört, våren är i full gång med blommor och varmt väder och där kan jag träffa vänner som jag inte träffat nu på ungefär ett halft år.
 
Lättare blir det med då man vet att deta inte är Hejdå Lappland utan På Återseende Lappland då jag för några dagar sedan skrev på arbetskontrakt för nästa vinter. 
 
Kram från en Eva-Maria


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: