Solskens ritt

Hej!
 
Solen har kommit tillbaka ordentligt och det har varit många fina dagar med blå himmel, nätter med norrsken och temperaturen har varit stadigt runt -20 och  -30 grader de senaste veckorna. Jag absolut älskar denna tid på året i Lappland då solen ligger lågt bland träden och snön bara glimmar. Några veckor till så börjar väll solen sakta värma och snart är det dags för snön att sakta börja smälta. Men före de så ska jag njuta så mycket jag bara hinner och kan av den vakra skogen. 
 
På senaste tid så har vi haft flera praktikaner på gården som gjort det möjligt för mig att guida flera turistgrupper. Så jag får ta ut dem på hästridning i dessa vackra landskap och själv få njuta lite av skogen. Vi har även varit mycket ut i galoppbacken med hästara på eftermiddagarna utan turister utan bara med stallfolket, prektikenterna och chefen. 
 
Nedan delar jag lite bilder.
 
solen som syntes från Kuerfjäll 2 veckorsedan
Jag och Eetu leder en skritt tur
Vilho redo för dags släde
stallgänget ut ovh galoperar
(Satu&Gry, Sani&Lassi, Jenriina&Eetu Jag &Tahvo)
Gruppbild för några dagar sedan
(Peppi&Lintsu, Kata&Oona, Iina&Konsta, Miranda&Vilho, Sani&Zee, Jag&Tahvo, Satu&Gry, Jenriina&Eetu samt hunden Emma och Siru var med memn siru syns inte på bil. bilden tog Miriika som red Lissu)
 
 
Kram från en Eva-Maria :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: