Kisu-Lee har flyttat hem till mig

Hej
 
Kisu-Lee har flyttat hem till mig nu på heltid. Det gick mycket snabbare än jag trott då hon vande sig förvånanasvärt fort med att vara i ett "normalt" hem istället för ett utrymme ändast för katter.
 
Nej, hon tycker inte om buren ännu heller. hon e arg men har accepterat sitt öde.
 
Fösta dagen hon kom till mig så gick hon sakta runt och undersökte alla ställen. Hon la märket till att det är mera trafik utanför och blev och stirra ut genom fönstret. När jag började laga mat och tog ut maten från ugnen så var hon förskräkt över denna varma box. Ugnen var dock ingenting i jämförelse med spegeln. Spregeln var inte läskog och inte var hon arg heller. Kissu förstod bara inte helt varför det inte doftar annan katt och varför den inte kommer och hälsar på henne, så hon blev och stirra tillbaka på sin spoegel bild resten av dagen.
 
"den stirrar bara tillbaka?!"
 
Kissu fick komma med tillbaka till Konijänka redan samma kväll då jag ännu inte villa lämna henne ensam hemma. Följande gång jag tog med hemme hem så fick hon stanna över två nätter hemma hos mig med. Det gick helt bra och den mästa tiden sov hon under sängen. Dagen där emelllan hade jag ledigt från jobbet och var bara på små korta ärenden. De längsta hon var ensam var två timmar, under den tiden har hon inte haft sönder nått och verkade inte heller stressad då jag kom tillbaka.
 
Detta mätte jag första morgonen när jag vaknade.
 
Kissu fick endå vara några dagar igen på Konijänkä då jag hade några dagar med mycket aktivitet och långa tider borta hemmifrån men senast jag toh henne hem så bestämde jag att det får vara permament nu. 
 
Hon har börjat sätta sig på min fot, som om hon ruvar den, då jag har den under täcket och ska sova. Flyttar jag foten så flyttar hon efter. Som en mani. Hon har dock slutat med de alltid då jag visar henne att de är mina fötter och då hoppar hon ner och kryper under sängen, så tydligen ingen fot fetish. 
 
Har haft svårt att få nån bra bild på henne då hon har starka uttryck i ansiktet som oftast är förskräckt, skeptisk eller ondskefull... Videos har jag massor av så hon är allt för snabb för att få de bra stunderna på endast bild men de har jag inte vetskap om eller hur man delar på en blogg. De hittar men på min Instagram @Rali_ritu i händelser.
 
Kissu älskaratt titta ut genom fönstrana, så hade antagit att hon gillar att vara ute men inte i säle iaf. fritt får hon inte springa ute tyvärr.
 
Igår var jag ut med henne i säle på våran gård och hon villa inte gå någonstans annanstans än undersöka min bil...
 
Liten katt, stor bil, lycklig tjej
 
 
Litse svårt har Kissu ännu med att inte klättra på exakt allt och att allt som är framme är inte till henne. Så kan inte ha saker så att hon i misstag stöter ner dem och mat och disk kan absolut inte lämnas framme. Hon lyssnar dock rätt bra på sitt nemn och så behöver man inte mera än bara lätt visa åt henne att det inte är hennes så lämnar hon det hon gör och hittills har hon inte upprepat nått "misstag". Kissu är ett härligt sällskap och vi kommer mycket bra övenens. Lits små skygg men det är ju en liten tjej. Detta kommer att bli jätte bra känner jag.
 
 
Kram från en Eva-Maria samt Kisu-Lee <3
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: